Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Koronavirová izolace v luxusu: Blogerský pár štve veřejnost přepychovým sídlem na Bali

Autor: ran - 
31. března 2020
14:29

Britský bloger Jack Morris (29) z Manchesteru si postavil na Bali luxusní sídlo a okázale se v něm fotí se svojí vnadnou přítelkyní Lauren Bullenovou (26). Ta pochází z Austrálie. Oba se poznali přes cestování, oba se živí reklamními příspěvky na svém sledovaném instagramovém účtu a oba si koronavirovou karanténu užívají v luxusu. Lidé je za to nesnášejí! 

Brit a Australanka se potkali v roce 2016 na cestách po světě. Počet sledujících fanoušků každého z nich dávno překročil dva miliony. Pár na sociální síť umísťuje co možná nejfotogeničtější snímky ze svých cest po Indonésii a zbytku světa a za sponzorované příspěvky inkasují tučné příjmy. 

Jak píše britský deník Sun, Morris přijímá za práci jen nabídky nad 3000 dolarů, tedy v přepočtu 75 000 korun. Jednou si dokonce vydělal za dvoudenní natáčení filmu na zakázku v přepočtu přes 870 000 korun! Bullenová přízeň svých fanoušků a sledovatelů dokáže také slušně finančně vytěžit.   

Luxusní vilu s výhledem na moře na jedné straně a poklidnou rozlehlou plantáží na druhé influenceři postavili za jeden rok, když si v roce 2018 za vydělané peníze pořídili rozlehlý pozemek na indonéském ostrově Bali, kde teď plánují trávit nejen karanténu před koronavirem, ale zřejmě i budoucnost po jejím skončení.

Někteří fanoušci jim jejich karanténu dali pěkně „sežrat“. Za ostentativně pojaté fotografie pořízené ve vile se třemi ložnicemi a pěti koupelnami majitelé luxusního obydlí sklízejí velkou kritiku. Vyjádření typu „a co děláte vy, abyste se v karanténě nenudili“ také některé pěkně popudilo.

„Víš, že karanténa může vypadat i hůř?“ píší například lidé do komentářů. „Koukám, že ve světě jsou dost různé úrovně karantény, a ty jsi jen obyčejný nechutný chvástal,“ přidávají další.

Jak se jednou Morris, který se dříve živil jako čistič koberců, vyjádřil v rozhovoru pro deník Daily Mail, celý dům byl navržen hlavně tak, aby se v něm daly dělat pohledné fotografie. Jak vkusně a vhodně se to páru daří, už může posoudit každý sám.   

Markéta Fourová ( 1. dubna 2020 11:51 )

A co jim mám závidět já mám karanténu v baráku na zahradě s vířivkou že nemám tropy nevadí
Ale aspoň mám kolem sebe civilizované sousedy a aspoň nějaké zdravotnictví.

Greinfild ( 31. března 2020 21:55 )

Tak takový mr.d.ky sledují IDIOTI a ještě jim závidí... aprej blogeři..hhh cestují za prachy dementů kteři je sledují a občas něco vyfotí a kasiruji z reklam

zelvik22 ( 31. března 2020 20:18 )

Já jim teda vůbec nezávidím, on ten koronavirus jednou vlítne i na Bali a v takový díře bez pořádných doktorů to moc romantika nebude až to chytnou. Nejsem zrovna teenagerka, tak nechápu jak se dá žít z toho, že někdo čumí na to jak se válím u bazénu, ale jak se říká na blbejch lidech se dá vydělávat - když jim ta to někdo platí, tak proč by to nedělali

Traxxas ( 31. března 2020 16:51 )

Citronel ( 31. března 2020 15:40 )

Se jim taky divim,že nejdou raději někam do český montovny,kde si vydělají za úžasný třísměnný provoz 15000 brutto,za to by je měl každý Čech rád.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa