Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Milan Fridrich z ČT otevřeně o exmanželce: Ve StarDance Noře fandil někdo jiný...

Autor: vr, simao - 
19. prosince 2023
05:00

Jednu dobu platili za zlatý pár České televize. Následoval rozvod. Oba se ale dodnes potkávají na Kavčích horách. Jak vzpomíná na svoji »ex«, moderátorku Noru Fridrichovou (46), dlouholetý programový ředitel ČT Milan Fridrich (53), řekl v pořadu Hráči.

Vlajkovou lodí jeho programu je rekordně sledovaný pořad StarDance. A v něm roku 2019 tančila právě Fridrichová.

Na dotaz, zda jí tehdy fandil, odpověděl s humorem: „My máme korektní a přátelský vztah, ale myslím, že jí tehdy fandil někdo úplně jiný než já.“ Narážel na to, že Nora je v dlouhodobém vztahu se sportovním komentátorem Robertem Zárubou (56), s nímž má dvě dcery.

Jaké to vlastně je pracovat v televizi, kde člověk potká na chodbě svoji exmanželku, jejího nového partnera a ten vlastně donedávna svoji exmanželku? Záruba byl totiž předtím ženatý se Světlanou Witowskou (50) a má s ní syna.

„Tohleto se mi vůbec nestane. Nora i Robert Záruba sedí v budově zpravodajství, já sedím v tzv. vejškovce, což je budova, kde jsou studia. Kdybych chtěl Roberta vidět, musel bych si ho pozvat. Teď tedy shodou okolností Robert a sport spadají pode mě, ale víte co, to je tak strašně dávno. My jsme s Norou rozvedeni už 15 let a to je opravdu hrozně dlouhá doba. Patří mezi mé přátele, ale když ji potkám, opravdu nemám nějaké bušení srdce,“ odpověděl překvapivě otevřeně Milan Fridrich.

Na důvod krachu jejich manželství před lety zavzpomínala Fridrichová v rozhovoru pro Novinky.cz.

„Někteří lidé jsou lepší kamarádi než partneři. To je náš případ. Máme v něčem dost podobné povahy, což byl pro vztah v konečném důsledku problém, pro přátelství je to ale naopak výrazné plus. V našem případě si toho fakt vážím,“ řekla s tím, že spolu výborně vychází.

„Milan, vystudovaný filozof, ale životní praktik mě z obláčku idealismu sesadil zpátky na zem. Vždycky jsem kolem sebe měla chytré chlapy. Ve škole jsem byla lajdák, ale obohacovali mě mí partneři a jejich myšlenky,“ přiznávala.

„Když jsme tuhle s Robertem seděli na návštěvě u Milana a jeho partnerky Jany, opodál spinkalo jejich miminko a kolem stolu se honili naši psi, smála jsem se v duchu, že téhle konstrukci bych před pár lety nevěřila a že je všechno přesně, jak má být,“ říkala tehdy.

Pořad Hráči: Pravidelně v Blesku ti, co vládnou Česku!

Blesk přináší čtenářům a divákům exkluzivní pořad Hráči, v němž se vystřídají všichni, kdo v Česku něco znamenají ve sféře byznysu, politiky i na rozhraní těchto dvou disciplín.

Zhruba hodinové rozhovory, které vede zkušená moderátorka politických debat i rozhovorů s vrcholnými ústavními činiteli, Vera Renovica (38), si můžete vychutnat každé dva týdny na webu Blesk.cz. A to vždy v pondělí. V tentýž den si pak jejich písemnou podobu přečtete v tištěném deníku Blesk.

To vše, abychom našim čtenářům umožnili podívat se za oponu, za níž se rozhoduje o našich životech, peněženkách či budoucnosti našich dětí. Jestli chcete vědět víc o těch, kteří skutečně vládnou zemi, v níž žijete, dívejte se na Hráče na Blesk.cz!

Podívejte se na celý záznam pořadu Hráči s Milanem Fridrichem. Co se chystá v ČT a jaký je další záměr se StarDance? Budou u nové řady i Marek Eben s Terezou Kostkovou?

Video  Programový šéf ČT pro Blesk: „Máme pár novinek!“ Přijdeme o Chalupáře, StarDance či kriminálky?  - hrc, Fameplay Live/Blesk, Vera Renovica
Video se připravuje ...

UFO1 ( 20. prosince 2023 04:08 )

Ministr kultury s tim mohl a může něco udělat, ČT by se měla zprivatizovat, ČEZ znárodnit

AHel ( 19. prosince 2023 12:37 )

Ne neskutečné, že se programový ředitel ČT po tolika letech nezměnil, to tam mají pěkně vysezené, mimochodem, velmi nepřitažlivý člověk....no ale prachatej...že?

9876543 ( 19. prosince 2023 11:29 )

Já sedím v budově...on sedí v jiné budově, pak je tam ještě hodně dalších budov..v některých sedí ti co přemýšlí hi,hi,hi..jak se kdysi vyjádřil předminulý GŘ.

Rozežranost, diletantismus, drzost..
Už Pavel Tigrid když se vrátil z Francie, v roce 1994 se stal ministrem kultury, a když procházel všechny ty budovy ČT tenkrát prohlásil,..proboha co tam všichni ti lidé dělají ?

Užívají si nadále socialismu...

Jak může být někdo tak šeredný? jako tenhle kudrnatej hnusák, podle toho vypadá i ten jeho složený program..nic se za těch víc jak 30 let nezměnilo.
havloidi jděte se vycpat.

Zobrazit celou diskusi