Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kovářová vypsala tendr za 226 milionů

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: hof, jos - 
11. června 2010
15:54

Dvě výběrová řízení za celkem 266 milionů korun vypsala podle HN těsně před svým odchodem ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová.

Vítěz má být vybrán v červenci a je tedy pravděpodobné, že v té době ještě bude Kovářová stát v čele ministerstva. V tendru za 146 milionů hledá správce justičního paláce v Praze Na Míčánkách, v dalším za 120 milionů zase firmu na vymáhání pohledávek v justici. Podle mluvčí ministerstva Jitky Zinke je načasování po volbách zcela náhodné.

Kovářová učinila kontroverzní rozhodnutí v době, kdy ministr financí Eduard Janota své kolegy varoval, aby již před odchodem žádné další "rychlotendry" nerozjížděli a nechali je svým nástupcům.

Kovářová je ovšem v tendrech na poslední chvíli přebornice, když třeba minulý pátek vyhlásila výběrové řízení na správu budovy justičního areálu v Praze Na Míčánkách, za což vítěz v příštích čtyřech letech dostane 146 milionů korun, uvedl server lidovky.cz.

monino ( 18. června 2010 17:15 )

to sem ráda, že je tu i někdo normální! kdyby se uslintali uplne, udelali by mi radost,že od nich bude klid pěkněj víkend

antoniocosi ( 17. června 2010 07:57 )

jsem zapoměl na krakonos a guleman ty jsou taky jedlí

antoniocosi ( 17. června 2010 07:56 )

to jsi se trefila ty 2 nicky, už tuřáděj pěkně dlouho, a pořád jen kritizují a všechno je špatně a hlavně, všude je mafie a všichni jsou mafiáni a modří ptáci atd. nemá to cenu, ty se tu jednou uslintaj

monino ( 16. června 2010 19:13 )

vidim že vás dva hodně baví kritizovat všechno co ministryně udělá.to si na ní zvedáte pochroumaný ego?nemáte rádi lidi co berou víc než vy hlavně že ste takoví popletové a hodně o tom víte jakože třeba by šéfka justiční akademie měla ještě čas hlídat zámek dobře vy.

komentator ( 15. června 2010 08:45 )

Odéesačka Kovářová chrání justiční mafii, včetně Nejvyšší státní zástupkyně Vesecké. Soud znovu potvrdil výrok o justiční mafii. Je to skandální. Ministryně spravedlnosti je na straně justičních mafiánů

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa