Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čtenáři o alimentech: Kovářová patří do Bohnic

Kovářová své tabulky na alimenty zpřísnila
Kovářová své tabulky na alimenty zpřísnila  (Autor: Petr Merta)
Autor: Čtenáři Blesk.cz - 
20. května 2010
14:41

Ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová v úterý soudcům rozeslala definitivní podobu její dnes už nechvalně proslulé likvidační tabulky pro výpočet alimentů. Oproti původnímu plánu v ní dokonce o několik procent přitvrdila. Podívejte se, co jí vzkazují čtenáři Blesk cz.

Kovářová není normální. Ženská si najde alkoholika, rozbije rodinu, odstěhuje se i s dětmi a druhý rodič je bude podporovat podle tabulek šílené paní ministryně? To snad není normální, i když v českém Absurdistánu by se nebylo čemu divit. (jindra.666)

Paní ministryně neví, kolik normální lidi berou měsíčně peněz a kolik platí za nájem a podobně. Tímhle způsobem zlikviduje hodně lidí, kteří zůstanou někde pod mostem. (vera51)

Tak a je to tady, zase tabulky a tabulky - jsem pro placení alimentů, ty jsou pro děti. Znám však dost maminek ve svém okolí, které používají alimenty ve svůj prospěch a těm by paní ministryně jistě ráda přidala. Jasný mě je jedno, až budu mít plat jako ona, tak klidně budu platit - když však má někdo druhou rodinu, tak tahle tabulka je likvidační. (smrk)

Všem dám jednu radu jak neplatit alimenty. NEDĚLEJTE děti. A máte po starosti. Stejně si to tento stát nezaslouží. (reflex)

Spíš by se měli zamyslet, jak dostat to výživné z neplatících rodičů? Je snadné udělat tabulku a říct, kolik kdo bude platit. Co je mi však platné, když to pak stejně nedostanu a bránit se nemohu. Policie mi řekne, ze když vím, kde ho hledat, tak si to s ním mám vyřídit sama. (haftice)

Kdo má 50 tisíc, klidně může dát 5,7 tisíc na dítě, ale když má někdo fakt minimální mzdu? Z 8 tisíc dá 2 tisíce na dítě a je v hajzlu! Nedej bože, že má dětí víc! (pipilipi)

Myslím, že by paní ministryně měla odjet do Bohnic. V momentě, kdy ji pan primář spatří, se jen oblízne, protože takový případ se vám pod ruku dostane pouze jednou za kariéru. (antoniocosi)

monino ( 27. května 2010 17:46 )

pochybuju,pletes si 50 a 80 léta.sám ses nevypracoval,tak remcas ja u voleb kazdopadne ukazu, ze mi tahle ministryne vyhovuje a ze chci,aby i dal nekdo vyzivny resil cim vic zen v politice tim lip

monino ( 27. května 2010 17:41 )

nesouhlasim s tebou. pro nas zensky a pro deti je to dulezity.nemusi se porad vsechno jen tocit kolem chlapu

janaprochna ( 25. května 2010 09:31 )

1200,-Kč na tak velkou holku??? A to ještě napíšete veřejně??? Tak to je tedy fakt mazec .Kdyby to byly EURA,tak to bych pochopila,že se vytahujete,ale takhle .

janaprochna ( 25. května 2010 09:25 )

janaprochna ( 25. května 2010 09:23 )

Přesně tak.Člověk by měl myslet na následky svých činů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa