Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Langer plakal jako Mečiar!

Video se připravuje ...
Autor: pet - 
31. května 2010
12:42

S pánom bohom, idem od vás, neublížil som žiadnemu z vás..“ Pamatujete? Odstupující slovenský premiér Vladimír Mečiar pláče v televizi a připomínaje melancholického blázna se slzami v očích zpívá a mává divákům na rozloučenou. Víkendové volby v Česku vynesly na scénu jiného smutného klauna - Ivana „Íčka“ Langera.

Předák ODS neunesl výprask od voličů a skutečnost, že už neusedne do Sněmovny. Své zklamanání nedokázal maskovat a voličům předvedl slzavý projev, za který by nemusela stydět ani paní Ruska, plačka z Nerudových Povídek malostranských.

„Smutný vítěz, smutný vítěz…,“se slzami v očích se Langer se postavil na pódium při tiskové konferenci vedení strany a přes strojený úsměv opakoval tato slova, přitom popotahoval a vypadal, že se každou chvíli rozpláče. Nakonec prý utekl "bulet" na toaletu.

Položilo ho kroužkování

Přitom ještě v sobotu dopoledne Langer vtipkoval a velkohubě se chlubil, že si vsadil na vítězství, jenže pak přišla studená sprcha jménem kroužkování. Mocná zbraň voličů odstřelila Langera, který šel do voleb jako jednička Olomouckého kraje, a přeskočilo ho hned pět spolustraníků. Sněmovna se tak pro bývalou pravou ruku Topolánka uzavřela jako Sezamova jeskyně.

Langerovo volební sbohem se možná stane, stejně jako Mečiarova rozlučka, hitem na Facebooku, nebo Youtubu. Video by se klidně mohlo jmenovat podle Krylovy písně – Ivánku, neplakej, to nejsou bubáci, vždyť  už si velikej, to jsou jen voliči….zavírej vrátka.

simeon ( 2. června 2010 15:27 )

Nemám sice Íčka rád, ale takovýhle dementně přibarvený a dovymyšlený článek (údajně, pravděpodobně, z tajných dobře informovaných zdrojů - tedy vycucané z prstu) to snad není zapotřebí ani dětem ve školce. Záběry s Mečiarem jsou hezké, ale k troubovy Langerovi absolutně nesedí a jestli to mělo být jakože srovnání nějaké podobnosti tak to tam mělo být raději jen popsané tou smyšlenkou aby si to neprotiřečilo s plátkem... žádné vychvalování své práce, žádné slzy nebyly, žádná sebelítost s působením na diváky, ale co můžeme chtít od nějaké zakomplexované novinářské nuly než další štvavý článek A prý ten hnůj mezi lidmi a jejich chováním vířil Pablbek s Tupohlávkem, a oni jsou to naopak tihle patolízalové co se snaží přispívat do bulváru. Smutný odlesk zoufalce tančícího na politické mrtvole

nautilus ( 1. června 2010 11:12 )

Čeští politici si mysleli, asi důvodně, že si mohou dělat co chtějí, a to zcela bez následků. To platilo zejména o Paroubkovi a zřejmě i Langerovi a mnoho dalších. Tyto volby učinily snad tomuto postoji přítrž. Nikdy jsem nepochopil slušný důvod zrušení finanční policie či odvolání z funkce pana Kubiceho. Tyto dva kroky mohly sloužit pouze gaunerům a jestliže mohl být s těmito akcemi spojován některý z politiků, pak musel spadat do stejné zločinecké kategorie. To ovšem nemohly být kroky jediného muže, a tak odpovědnost směřuje k celé vládě. Bolševici jsou podle mé definice bezcharakterní zločinní lidé toužící patalogiky po moci, kteří jsou pro dosažení svých cílů schopni udělat cokoliv. Tedy, bolševici byli a jsou mezi levici i pravici. Lze jen doufat, že trend současných voleb se udrží i do voleb příštích. Přeji to tomuto národu. Gauneři musí z politiky zmizet. Čím dřive se to stane, tím lépe. Znovu zopakuji:" Jsou na levici i pravici". Jsou všude v této společnosti. Je to pozůstatek 50 let totality, která měla mimo jiné devastující vliv na morálku společnosti. 0všem stále platí:"Každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží". To nejsou eskymáci, ale jedni z našeho středu, pomyslná špička ledovce.

komentator ( 31. května 2010 18:09 )

Ičko-Langer který podporoval mafiány v byznysu musí z kola ven. Tento mizernej lékář a mizernej právník (obhájil diplom dle osvědčené metody podvodníků z plzeňské právnické fakulty) má nyní problém. Čím se bude živit Ičko-Langer, který se neštítil vydírání? Ičko-Langer byl spolu s Dalíkem u kupování přeběhlíků Melčáka a pohanky, bez kterých by Topolánkova vláda nedostala důvěrů v r.2006.

mujboze ( 31. května 2010 17:01 )

...tak nevím. ...mě zůstane íčko navěky v srdíčku se dvěma vzpomínkami: - na jeho knížečku, jak pochodujou spermie -na jeho údajný techtle-mechte s kmotrem mrázem Budˇ jeho vzpomínka věčná

bara ( 31. května 2010 16:48 )

abych mu nekřivdila, ještě vystudoval práva v Olomouci, jako právník se zřejmě někde uchytí. tam záleží hlavně na mazanosti . jinak - on figuroval v minulosti v té aféře Mrázek, že. Zajímavé...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa