Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šampus u Věci veřejných, aneb John se směje!

Autor: bel, jos - 
29. května 2010
14:44

Jako mávnutím kouzelného proutku zmizel chmurný výraz Radka Johna, se kterým šéf VV dorazil do štábu, po oznámení prvních volebních odhadů.

Ty jim přisoudily čtvrté místo a proto hned po uzavření volebních místností se John a jeho lídři vrhli na pravé francouzské šampaňské a oslava začala.
"Máte minutu třicet na zesílení televize," dožadoval se hlasitě zveřejnění prvních odchadů výsledků České televize. Podle odhadů čtvrté místo ho evidentně potěšilo.

"Dvouciferný výsledek, to je něco, s čímž už se dá něco dělat," nechal se slyšet John. Houpal se se svými "dámami" na místě, popíjel šampaňské, které číšníci nabízeli i novinářům a rozverně žertoval. V místnosti určené pro novináře nebylo po jejich příchodu skoro k hnutí. Napětí ale bylo na nich patrné. Místopředsedkyni strany a jednu z "dívek z kalendáře" Kateřinu Klasnovou svíral v objetí její přítel a mecenáš strany Vít Bárta, ruku nervozně si tiskly i véčkařky Kateřina Klasnová s Lenkou Andrýsovou.

alex0800 ( 30. května 2010 00:32 )

Tomu říkám opravdová paráda.. Hlavně, jak se umíme oprostit od minulosti.. Někdo kdo dokázal svou manželku podvádět velmi mnoho let, teď bude dělat ještě větší PODRAZY V POLITICE.. To jsme dopadli, jak sedláci u Chlumce.. Pán Bůh nám pomáhej..

ivuse2009 ( 29. května 2010 17:37 )

proto tam byl nastrcen, za nitky tahaji jini mocipani.

sirena ( 29. května 2010 17:24 )

Bodejť by se nesmál, vydělá víc než když točil pořad Na vlastní oči a jako redaktor v časopise Zdraví (tam to to bylo jen 10 000 Kč měsíčně a to pro něho nejsou peníze) Pražáci rozhodli za celou republiku.

petr11 ( 29. května 2010 16:53 )

Z tété strany znám je jednoho člověka a to ještě díky televizi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa