Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohled do zákulisí štábů Pavla a Babiše: Guláš, řízečky, koláčky i halušky

Autor: simao, for, vja - 
28. ledna 2023
14:28

I během těchto voleb ve štábu Petra Pavla ve Fóru Karlín a u Andreje Babiše na Chodově nechybí bohaté rauty. Pavel štáb oproti 1. kolu přesunul do větších prostorů, aby se dostalo na podporovatele. Ve štábu Babiše za začali scházet prvně straníci z ANO. Nechybí řízečky, guláš, halušky či sladké občerstvení.

Ve štábu Petra Pavla měli hosté během oběda na výběr ze tří možností – řízek a bramborový salát, gnocchi s pestem a pecorinem nebo kuřecí wok s rýží. Lidé si mohou dát také zelňačku. Ze sladkého jsou v nabídce croissanty či donuty,

„Podporovatelé neměli tu šanci po 1. kole, tak bychom jim rádi dali tu příležitost dnes,“ uvedl při příchodu Pavel k přesunu štábu do Fóra Karlín. „Teď už je to všechno v rukách lidí,“ poznamenal a k dopolednímu programu prozradil: „My jsme měli klidné posezení s naším synem.“ Prozradil také, že se mu dobře spalo. 

Do štábu Petra Pavla dorazila mj. i bývalá miss Taťána Kuchařová či senátor a neúspěšný prezidentský kandidát Pavel Fischer. Přijít mají i zpěvák Ben Cristovao, herec Petr Čtvrtníček, Martin Dejdar, hokejista Tomáš Plekanec či třeba senátor Jan Pirk

Exministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (ANO) při příchodu do štábu Andreje Babiše uvedla, aby podporovatelé obou kandidátů respektovali odlišné názory. „Protože i zítra vyjde slunce,“ dodala.

Ve štábu ANO se pro hosty podávají řízečky, obložené bagety, guláš, halušky i koláčky.

„Vždycky, když je nějaká kampaň vyhrocenější trošičku, tak jsem rád, že je u konce. Hlavně v tuto chvíli, kdy ta prezidentská kampaň byla skutečně psychicky a velmi emoční nejen pro ty samotné dva aktéry, ale i pro všechny okolo,“ uvedl pro Blesk poslanec Aleš Juchelka, který Babiše zpovídal během předvolebních talkshow.

„Je to vyhrocené, je to de facto i z hlediska všech médií, bych řekl, taková SuperStar, kde máte nejdříve nějakých devět kandidátů do semifinále, ti potom vypadnou a ve finále máte poslední dva. Domnívám se u volby prezidenta, že by to neměl být tak velký showbyznys,“ dodal Juchelka.

Video  Příjezd Petra Pavla do volebního štábu  - Blesk: Nikola Forejtová
Video se připravuje ...

Vánoce 2023

 

 

 

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa