Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Proč Babiš odmítl předstoupit před čtenáře Blesku: Kandidát v boji o Hrad odhalil své důvody

Aktualizováno -
3. ledna 2023
11:00
Autor: redakce Blesku, swp - 
3. ledna 2023
10:00

Andrej Babiš (ANO) sice do Blesku docházel mj. do pořadu Ptám se, pane premiére, ale coby expremiér a prezidentský kandidát tentokrát na natáčení první velké předvolební debaty v roce 2023 přijít odmítl. Jaký k tomu uvedl důvod? Proč se tentokrát čtenářům Blesku rozhodl vyhnout?

„Chápu, že média chtějí dělat z prezidentské volby mediální show, ale já si myslím, že prezidentský úřad, do kterého kandiduji, si ji nezaslouží. Mě a mé názory voliči za dobu mého působení ve funkci ministra financí a premiéra dobře znají a já jim je budu určitě vhodnou formou prezentovat,“ vzkázal Blesku Andrej Babiš, který během prezidentské kampaně objíždí republiku ve svém obytňáku, na sklonku roku 2022 si pochvaloval 334 zastávek na své tour.

Blesk Zprávy byly během jeho kampaně u toho a Babiš vystoupil i v předvolebním projektu Blesku „Den s...“. Na duel s oponenty však dorazit nakonec v pondělí 2. ledna definitivně odmítl.

Video  Superdebata kandidátů na prezidenta 2023  - Blesk TV a Mall TV
Video se připravuje ...

Babiš platí společně s Petrem Pavlem a Danuší Nerudovou za trojici favoritů prezidentské volby. Pozvání do debaty Blesku - prvního velkého a přímého předvolebního klání kandidátů v roce 2023 - dostali všichni tři jmenovaní, dále pak čtvrtý v průzkumech Pavel Fischer a také autentický levicový kandidát Josef Středula.

Do prezidentských voleb, ve kterých si Češi vyberou novou hlavu státu, přitom zbývá pouhých jedenáct dní, 1. kolo proběhne již 13. a 14. ledna. A i superdebata Blesku napoví, koho volit.

Sledujte ji právě teď na Blesk.cz. Moderátorka Vera Renovica se bude kandidátů ptát, jak chtějí případně funkci vykonávat, koho si s sebou přivedou na Hradčany, ale i jací jsou lidé.

Video  Den s Babišem: Jízda obytňákem i taje o vaření s Monikou. Co mu řekly děti na boj o Hrad a co ho trápí?  - Pavlína Horáková
Video se připravuje ...

Vánoce 2023

 

 

 

 

 

 

cervena_sedma ( 4. ledna 2023 14:51 )

Jestli jsou všichni inženýři z dob komunistické éry stejně hloupí, tak to potěš koště. Pan inženýr, kde kráva si dělá mléko v žaludku a Měxíc patří mezi planety. Tomu tu školu už tehdy zařídil tatínek.

cervena_sedma ( 4. ledna 2023 14:48 )

A Babiš rozumí? Ten je blbej jak štoudev. On má na to jen lidi, to je celé. Vždy jen vytuneluje jednu firmu a jde o dům dál. Kdyby mu neuměli přihrávat dotace, tak je úplně ztracenej. dluhů má plnou zadnici.

valachia ( 4. ledna 2023 01:16 )

Proč není diskuze o tom, že nejsou antibiotika? Zase mají z lidí strach? Je nezajímá veřejné mínění? Běžte už do řiti!

punisherr ( 3. ledna 2023 23:52 )

Tak ses měl přihlásit. Ty tam chybíš

punisherr ( 3. ledna 2023 23:45 )

Jenom blázen nemění své názory. Osle

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa