Vánoce se nezadržitelně blíží a přípravy na nejkrásnější svátky v roce jsou u mnohých z nás již v plném proudu. Jinak tomunení i u populární české pěnice Hany Zagorové, která má Vánoce se vším všudy hrozně ráda. „Už dokonce máme doma nazdobený stromeček,“ pochlubila se „Hanička – písnička“ slovenskému magazínu Nový Čas. I když by mohl někdo namítat, že je koncem listopadu ještě brzy na to mít doma vánoční výzdobu se vším všudy, její důvody jsou však naprosto pochopitelné: Ještě před Štědrým dnem se totiž chystá "frknout" do zahraničí a až do ledna si budou žít ve Španělsku. 

„Na Vánoce budeme ve Valencii, tak abychom si ty Vánoce užili, tak se už u nás svítí,“ vysvětlila. Po Novém roce tam jejího manžela čeká premiéra ve Straussově opeře Elektra, a tomu pochopitelně předchází plno zkoušek. Tento způsob trávení vánočního času však pro ně oba bude dost neobvyklý. 

„Dříve jsme trávili Vánoce v Košicích, protože Štefan má dva bratry a oni mají své rodiny, a ještě jsme měli Štefanovu maminku,“ zavzpomínala interpretka hitů jako je například Duhová víla nebo Černý páv a zároveň manželka známého operního tenoristy.

„Bohužel ale Štefanova maminka umřela, takže teď… se do těch Košic Štefanovi samozřejmě moc nechce. Všechno nám tu maminku připomíná,“ dodala sklesle. To, že by ale přišla o svátky strávené v kruhu rodinném, nehrozí. „Štefanova rodina za námi přijede, takže se nic vlastně nemění. Já budu opět vařit zelňačku, smažit rybku a asi i rybí karbanátky. Myslím ale, že i ve Španělsku nám milovník Vánoc Štefan něco ozdobí... I kdyby to měl být jen fíkus!“ smála se v rozhovoru pro Blesk.

VIDEO: Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš?

Video
Video se připravuje ...

Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš? redakce Blesk

Fotogalerie
53 fotografií