Nehodu na trati Blesku potvrdila policejní mluvčí Vlasta Suchánková. „Krátce před čtvrtou jsme přijali oznámení o střetu vlaku s nezletilou dívenkou,“ uvedla s tím, že provoz na trati je zastaven. Podle webu Českých drah nejezdí vlaky mezi Kladnem a Kamennými Žehrovicemi, je zajišťována náhradní autobusová doprava.

Video
Video se připravuje ...

Vlak v Kamenných Žehrovicích srazil dívku. (28. března 2024) Blesk.cz - David Malík

Na místo letěl vrtulník. „Dítě utrpělo zranění hlavy, má zajištěné dýchací cesty. Vrtulník jej transportuje do Fakultní nemocnice Motol,“ uvedla mluvčí středočeských záchranářů Monika Nováková.

„V motorovém vlaku cestovalo 30 až 40 osob, nikdo nebyl zraněn. Dechová zkouška u strojvedoucího byla negativní,“ dodala Suchánková s tím, že veškerými okolnostmi včetně příčin vážné nehody se policisté zabývají. Svědci nehody uvedli, že dívka krátce před střetem ležela na kolejích, zda se jednalo o pokus o sebevraždu, nebo například nešťastnou náhodu, policisté zjišťují.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí, tel. č. 116 111. Služba je poskytována nonstop a zdarma.

Fotogalerie
18 fotografií