Samsung představil nejnovější telefon ze zápisníkové řady na začátku srpna, a to ve dvou velikostech paměti – 128 GB a 512 GB. A právě k nákupu telefonu ve verzi 512 GB nyní Samsung jako dárek přidá microSD kartu o velikosti dalších 512 GB (v hodnotě 6990 Kč). Nový majitel Galaxy Note9 tak bude mít k dispozici naprosto ohromný 1 TB paměti! A s tím i naprostý klid a jistotu díky vědomí, že má dostatek místa pro všechny své oblíbené fotografie, videa i aplikace.

Tato akce trvá do konce listopadu nebo do vyprodání zásob. A že je zájem skutečně velký, dokládá i informace, že Samsung dal v rámci této akce k dispozici dalších několik set kusů 512GB microSD karet. Pokud je pro vás na prvním místě u telefonu obrovská kapacita paměti, špičkový fotoaparát, rychlost a výkon i baterie s celodenní výdrží, je pro vás Galaxy Note ta nejlepší volba.

Společně s 512GB microSD kartou jako dárkem telefon koupíte ve všech značkových prodejnách Samsung, na www.samsung.cz a u prodejců Alza.cz, TS Bohemia, CZC, Datart, Electroworld, Mobilní Pohotovost, Space a Mall.cz.