Když jdete „na jedno”

Kšiltovka Vans se dříve nosila převážně mezi skejťáky, ale v dnešní době už patří mezi běžný must have doplněk. Bílé basic triko je klasika, která se dá nosit snad úplně ke všemu, a džínová bunda povýšila na slušivou samozřejmost jak pánského, tak dámského šatníku. V tomhle oblečení se můžete vydat kamkoliv, kde se od vás neočekává formální vizáž.

Autor: www.budchlap.cz

Fešácká koženka a jednoduchost

Naším dalším tipem je letecká koženková bunda. Je totiž skvělým příkladem toho, že často stačí jediný důmyslný kousek a celý outfit najednou dává smysl. Takže pánové, vsaďte na nedbalou eleganci v podobě jednobarevných slušivých kalhot, příjemného elegantnějšího svetru a hezké koženkové bundy s detaily. A navíc! Kůže působí tak trochu drsným dojmem a to ženy rády.

Autor: www.budchlap.cz

Bomber a nesmrtelné sneakers

K nošení bomberů už dávno nepatří vyholená hlava a ocelové bodce na botách! Byly trendy před rokem, jsou dnes a rozhodně budou i dalších několik let – klasickým teniskám se nic nevyrovná, protože je můžete nosit prakticky ke všemu a o džínech platí totéž. Náš tip: Nebojte se doplňků! Třeba náramků z přírodních materiálů.

Autor: www.budchlap.cz

Motýlek je zase v kurzu

Hurá, ze západních zemí k nám dorazil výrazný fashion trend, který vnáší eleganci do každodenního života – nošení motýlků! Pestrobarevné, vzorované, a dokonce i dřevěné motýlky si získávají stále větší oblibu. Pozor ale na příliš „šaškovské“ kombinace. Takže raději vždy oblečte jednobarevnou elegantní košili a k tomu pěkně padnoucí sáčko.

Autor: www.budchlap.cz

Rebelská kostka

Kostkovaná košile je tak trochu nadčasová záležitost. Má svoje skalní fanoušky i odpůrce, ale většina z nás nějakou takovou má a máme ji rádi. Kostka v barevné kombinaci červená s černou je vzor jasně casual – ideální na procházku či večer s přáteli v baru. Nedávejte ji dohromady s dalšími výraznými barvami, to by nedopadlo dobře. Tmavé kalhoty, tenisky a pak už jen praktický batoh, a máte pohodlný i stylový outfit.

Autor: www.budchlap.cz