Dobrý den, s manželem jsme spolu od 17 let. Oběma nám je už k šedesátce. Já zájem o sex pořád mám. Prožívám ho mnohem lépe než za svých mladých let. Nicméně manžel začal sex úplně odmítat. Prý je unavený a co blbnu, že už máme věk. Jak ho mám hodit zpátky "do formy"? Toto období už trvá tak 2 roky, do té doby bylo vše fajn… Děkuji

Netlačte moc "na pilu" a snažte se o mírné svádějící postupy podpořené třeba novým účesem, erotickým prádlem nebo neobvyklou kosmetikou. Prostě svádění jako zamlada.

Dobrý den, mám problém s tím, že partner měl vždy výrazně starší ženy, se kterými mu to prý v posteli fungovalo. Naopak my máme pořád problémy. Většinou se mu ani nepostaví, samozřejmě o viagře nechce slyšet, prý je to ve mně. Nemohla bych ho nějak stimulovat "nadopovat" aby vše fungovalo?

S tím "dopingem" musí on souhlasit, není možno to dělat tajně. Zkuste napřed nějaký potravinový doplněk (ArginMax, Clavin)

Dobrý den, pane doktore, existuje nějaký prostředek, který by mi pomohl přivodit orgasmus s mužem (zesílit prožitek)? Dosahuji ho tak velice zřídka. Přičemž vibrátor funguje naprosto spolehlivě. Děkuji za odpověď.

Vibrátor nepoužívejte jenom jako masturbační pomůcku, ale naučte s ním zacházet i svého partnera. Určitě se vám to bude líbit.

Přítel má poslední dobou problémy s erekcí. Je mladý, nekuřák. Zkoušíme vše možné, ale nedaří se..

Bohužel jste nenapsala věk. Ale i "mladý" člověk může mít s erekcí problémy. Mohou být třeba psychické. Zkuste preparát ArginMax (dostane se bez lékařského předpisu).

Celý chat je k dispozici zde: