Jak na to

Chcete-li si snadno přivydělat, staňte se členem komunitní platformy Talk Online Panel, kde budete dostávat pozvánky k průzkumům týkajících se nejrůznějších témat – od životního stylu a finančních možností po nákupní preference a sociální otázky. Projekt Talk online zabezpečuje průzkumy trhu pro marketingové oddělení firem a pro mediální a výzkumné agentury.

Chcete-li moudře využít volný čas a pracovat jen ve chvíli, kdy se vám zachce? Pokud máte silné názory a stojíte si za nimi, staňte se členem Talk Online Panelu a vydělávejte. Postačí vám jen váš názor a připojení k internetu. Vydělávat tak můžete z tepla domova, nebo si tak krátit cestu tramvají.

Autor: Shutterstock.com

Snadná forma přivýdělku

Největší výhodou online dotazníků je jejich časová nenáročnost a možnost pracovat z domova. Stačí jen odpovědět na několik jednoduchých otázek a čekat na odměnu. Internetové dotazníky jsou určené pro všechny, bez rozdílu věku a pohlaví. Online průzkumů se totiž může zúčastnit opravdu každý - od maminek na mateřské dovolené, podnikatele, zaměstnance, studenty až po seniory.

Vyplácí se každý měsíc

Princip odměňování je velice jednoduchý. Za každý dokončený průzkum Talk Online Panelu získáte speciální body. Čím více dotazníků vyplníte, tím více bodů získáte a tím lépe pro vás. Vaše bodové konto pak můžete dle vlastního rozhodnutí vyměnit za hotovost, dárkové poukázky nebo je darovat charitativnímu Nadačnímu Fondu Pokora. Máte kamarády a kamarádky, kteří by si chtěli také přivydělat. Není problém! Za každého svého přítele, který se zaregistruje a dokončí alespoň jeden (první) dotazník, získáte body navíc.

Více informací se dozvíte zde