První veletrh thajského designu a lifestylu Thailand show 2012 probíhá až do neděle 16. září v rámci tradičního veletrhu stolování, dekorací a bytového textiluTendence v areálu Výstaviště v Praze.

Na co se můžete těšit? Třeba na ručně vyráběné thajské šperky, látky, nábytek z exotického dřeva, umělé květiny, potravinové doplňky, čaje a spoustu dalších věcí z Thajska, kterému se říká »země úsměvů«.

Součástí Thailand show  je i bohatý doprovodný program, který vám přiblíží asijský životní styl. Exotické tanečnice vystoupí s klasickým thajským tancem, zaměřeným na ohyby rukou a prstů a dokonalá gesta, šikovné ruce masérek a terapeutů vám předvedou masérské techniky staré tisíce let a uleví tam vašim bolavým zádům. Śéfkuchaři nejlepších thajských restaurací pro vás přímo na místě připraví tradiční speciality z autentických ingrediencí, ochutnat budete moci třeba kyselé pálivé polévky s krevetami Tom Yum Goong nebo smažené nudle Pad Thai a mnoho dalších.  Chybět nebude ani  populární bojové umění- thajský box.

Akce probíhá až do neděle 16. září v levém křídle Průmyslového paláce od 10 do 18 hodin.

Cena vstupného: Dospělí 150 Kč (od 14 hodin 120 Kč), děti do 15 let 20 Kč

Fotogalerie
4 fotografie