Autokemp je na místě bývalé zámecké zahrady, která znovu postupně dostává svoji kouzelnou podobu. Ale... Největší chloubou celého areálu je opravený amfiteátr.

Do autokempu v zámecké zahradě ve Žluticích to táhne převážně návštěvníky z tuzemska. Možná proto, že dokážou ocenit vzácné prostory bývalé zámecké zahrady nebo opravený amfiteátr. A k zahození není ani škála jídel z pravé české kuchyně. Teplé letní večery můžete prosedět až do rána u ohniště v blízkosti amfiteátru. A dobrá zpráva pro pejskaře – ve žlutickém kempu jsou připraveni i na návštěvu psích miláčků. Ty se tady ale smějí pohybovat pouze na vodítku.

Fotogalerie
2 fotografie

S kvalitou sociálního zařízení to vázne. V zahradě jsou dámské a pánské umývárny, které především pánům připomenou krušné chvíle ve vojenské uniformě. A jediná společná sprcha je možná trochu málo. To by se ale mělo podle slov místní obsluhy změnit. Sprchy by měly časem být přímo v chatkách.

Za sportem si budou muset aktivnější hosté vyrazit mimo areál. Kemp jim nabízí maximálně prostor na klukovské "čutání", pinkání badmintonu a v hospůdce jsou ještě k dispozici stolní fotbal nebo kulečník. Pro malé návštěvníky je v zahradě dětské minihřiště. Žlutice osloví zřejmě méně náročné hosty, kteří si chtějí hlavně odpočinout a strávit několik společných dní pohromadě.


Formulář inspektora:

Název kempu: Autokemp ATC Žlutice

Adresa: Karlovarská 486, 364 52 Žlutice

Cena za osobu: 160 Kč

Cena za zvíře: 30 Kč

Cena za stan: 80 Kč

Cena za chatku (5 osob): 800 Kč

Cena za přívěs, obytné auto: 100–160 Kč

Cena za os. auto: 60 Kč

Cena za motocykl: 40 Kč

Rekreační poplatek: 0 Kč

Hodnocení:

Teplá voda celý den: ano

Elektrická přípojka: ano

Přípojka na kanalizaci: ne (společná jímka)

Zajištěna ostraha areálu: ne

Prodej potravin a hygienických potřeb v areálu: ne (v okolí)

Stravování v areálu: ano

Krytý prostor pro vaření: ne

Sportoviště: ne

Dětské hřiště: ano

Počet WC pro ženy: 5

Počet WC pro muže: 5

Počet sprch: 1

Osvětlení v noci: ano

Hygiena: 3 (jako ve škole)

Celkový dojem: ***


- Naprostá hrůza! ** - Raději nenavštěvovat! *** - Průměr, ale být ve střehu **** - To už se vyplatí ***** - Grandiózní!


Vše o žlutickém kempu se dočtete tady!



Máte svůj oblíbený kemp? Na stránkách katalogu Dokempu.cz můžete tento kemp podpořit v anketě o nejoblíbenější kemp roku 2008.

Podrobnosti o anketě naleznete zde.


(O dalším kempu čtěte zde!)