Nezapomenutelné zážitky

Cestování v karavanu nabízí neomezené možnosti objevování nových a nezapomenutelných míst, které stihnete za pár dní. Můžete se vydat na dobrodružné túry, prozkoumávat přírodu, objevovat historická města nebo se jednoduše zastavit na krásném místě a užívat si klidu a přítomnosti toho druhého. Tyto zážitky vytvoří silné vzpomínky, které si budete připomínat po celý život. Proto se tento typ cestování těší mezi páry velké oblibě. „Zájem o svatební cestu v karavanu roste, je to totiž skvělý tip na originální a netradiční svatební dárek,“ potvrzuje majitel společnosti Campiri, Lukáš Janoušek.

Jeden má rád moře a druhý hory? Žádný problém

Váš mobilní příbytek vám hravě umožní kompromis, aniž by se druhá půlka musela omezovat. Stačí si naplánovat jeden den u moře, kde se budete koupat a opalovat, a ten další popojet do hor na pěší túru nebo horskou cyklistiku. Flexibilita a svoboda, kterou karavan poskytuje, vám dopřeje kombinovat různá místa a aktivity podle vašich představ, aby si každý přišel na to své.

Romantika jen ve dvou

Jako novomanželé si pravděpodobně budete přát strávit svatební cestu ve vzájemné osamělosti a klidu daleko od lidí. Díky karavanu se můžete ocitnout na úžasných skrytých místech jako stvořených pro romantické okamžiky ve dvou. Jen vám dvěma budou patřit krásné výhledy, západy slunce nebo večeře při svíčkách doprovázené zpěvem ptáků či cvrlikání cikád...

Možnost spontánnosti a změny plánů

Naplánovali jste si destinaci, ale počasí zde není podle vašich představ? Není nic jednoduššího než usednout za volant a vydat se do míst, kde není po dešti ani památky. Díky tomuto typu cestování nemusíte zůstat na jednom místě. á vám volnost být spontánní a měnit plány podle nálady. Pokud se rozhodnete zůstat déle na jednom místě, můžete. Pokud se vám naopak cíl nezamlouvá, můžete jednoduše odjet jinam. Díky tomu se vám nemůže stát, že na všech fotkách ze svatební cesty bude zahaleni v pláštěnkách.

Naučíte se spolu řešit krizové situace

Být odkázáni jen sami na sebe přináší velké výzvy a nečekané situace, které vyžadují spolupráci a někdy i řešení nastalých problémů. I když to zpočátku tak nevypadá, buďte za tyto zkušenosti rádi. Díky nim se naučíte komunikovat, spoléhat se jeden na druhého a řešit krizové situace jako jeden tým. A jak pároví koučové potvrzují, momenty, v nichž jste nuceni vystoupit ze své komfortní zóny a najít konstruktivní řešení, posílí váš vztah a lépe vás připraví na překážky, které vás na společné cestě životem mohou potkat.

Fotogalerie
4 fotografie