Nizozemka Eva Claire Marseille (31) miluje cestování už od mládí. Původně chtěla být novinářkou, nakonec ale zvolila povolání pilotky. S letadly létá už čtyři roky a nemůže si to vynachválit.

„Povolání pilota mi přišlo jako úžasná kariéra, ale vždycky jsme si myslela, že toho nikdy nemůžu dosáhnout. Rozhodla jsem se navštívit leteckou školu, abych se seznámila s požadavky a zjistila jsem, že je všechny splňuji. V té chvíli jsem se rozhodla, že se stanu pilotkou a po vysoké škole nastoupím do kurzu,“ popsala britskému deníku DailyMail krásná blondýnka.

Eva si na Instagramu založila účet, kde sdílí svou radost z létání a cestování s ostatními. Její úchvatné snímky sleduje už přes 70 tisíc lidí. Eva doufá, že inspiruje další ženy, aby se staly pilotkami. Na některé z jejích dechberoucích fotografií se můžete podívat v galerii pod článkem.

S krásnou pilotkou se nyní můžete potkat na letech z Barcelony, Eva má ale brzy v plánu se přestěhovat do Hongkongu. Odtud by pak létala jedním z největších letadel světa – Boeingem 747 (Jumbo Jet).

Video: Na cestách se sexy pilotkou Mariou Fagerström

Fotogalerie
43 fotografií