ErotikaLand nabídne návštěvníkům 7D kino s vibrujícími sedačkami, autodrom ve tvaru pohlavních orgánů, nudistický bazén nebo vláčkové potěšení s gogo tanečníky obou pohlaví. Nebude chybět ani bar s afrodiziaky.

Autorem projektu je podnikatel Mauro Morata, který chce zábavní erotický park vystavět asi dvě hodiny jízdy od největšího brazilského města São Paula do roku 2018. Podle něj a jeho investorů bude park propagovat zdravý přístup k sexu.

Místním se nápad ale příliš nezamlouvá. „Nechceme být známí jako hlavní město sexu – to by nám velmi pokazilo image,“ uvedl Matheus Erles z Křesťanské socialistické strany, která je v čele radnice.

Morata se ale brání, že park přinese nejméně 250 pracovních míst a díky vstupnému ve výši 100 dolarů (2400 Kč) bude skutečným přínosem pro městský rozpočet. „Sice to nebude místo pro jeptišky, ale nechystáme ani další Sodomu a Gomoru,“ vysvětlil podnikatel deníku New York Times s tím, že erotické radovánky v parku nebudou povoleny a sexuchtiví návštěvníci budou muset zamířit do blízkých hotelů.

Pokud bude projekt realizován, nepůjde o první erotický zábavní park ve světě. Ten zřejmě nejznámější, Love Land (Země lásky) se nalézá v Jižní Koreji na ostrově Čedžu.  V galerii pod článkem se můžete podívat, jak to tam vypadá.

Fotogalerie
10 fotografií