Nachází se v dětenickém Zámecký resortu. Jde o unikátní hotel ve středověkém rázu, ve kterém můžete strávit noc ve stylově zařízených pokojích. Po vstupu vás uvítá kastelánka a za světla louče vás zavede na místo vašeho přespání. Neočekávejte však luxus a pohodlí, jste přeci ve středověku! Spát budete na dřevěné pryčně a zahřeje vás péřová duchna, sociální zařízení tvoří suchý záchod a osprchovat se můžete konví.

Zapomeňte na nerušený spánek, v tomto hotelu se může stát v podstatě cokoliv, třeba i to, že vás překvapí návštěva strašidla.

Středověký hotel v Dětenicích
Autor: PR1.cz

Iluze návratu o několik století zpět je podpořena přítomností dobových předmětů a netradičním zařízením pokojů. Středověký hotel má ve 42 pokojích kapacitu pro více než sto osob. Ubytování ve Středověkém hotelu bude možné využít také v souvislosti se silvestrovskými oslavami, které propuknou v Dětenické krčmě. Po bujarém veselí ve středověkém hostinci můžete ulehnout do pokoje ve středověkém stylu a nechat na sebe působit kouzlo dávných časů i ve spánku.

Zámecký resort Dětěnice nabízí, kromě možnosti zažít středověkou noc, také šanci zúčastnit se hodů ve středověkém stylu, navštívit Dětenický zámek nebo ochutnat pivo z místního pivovaru. Pro návštěvníky jsou také připraveny různorodé doprovodné programy - v krčmě na vás čekají šenkýři, tanečnice, kartářky nebo potulní pěvci, na zámku jsou připraveny prohlídky za svitu svící a setkání se strašidly...

"Pokud přijedete do Dětenic, čeká vás komplexní zážitek středověku a jedinečná možnost prožít několik hodin v jiném historickém pásmu," slibují majitelé.