To, že je nyní v trendu, prozrazuje také zpěvaččina početná základna fanoušků na Instagramu. Momentálně je se 402 miliony sledujících nejoblíbenější ženou světa. 

Ti všichni si rádi lámou hlavu nad tím, zda opět někomu nevěnovala svoje srdce. Odpověď je však momentálně asi moc nepotěší. V lednu se sice spekulovalo, že je pohromadě se zpěvákem skupiny The Chainsmokers Andrewem Taggartem (33), jenže Selena tyto fámy na TikToku 15. března razantně vyvrátila. „Nesnáším, když dívky říkají: ‚Ten můj vysněný ani neví, že existuji.‘ Holky, ten můj vysněný snad neexistuje vůbec!“ Video také doprovodila popiskem: „Stále ho hledám...“ Svatební šaty v New Yorku tak oblékla jen pro natáčení dalších částí seriálu Jen vraždy v budově. Za každý natočený díl kasíruje honorář přes 13,2 milionu korun.

Proč je jednička?

Selena je hvězdou od dětství, kdy na Disney kanálu účinkovala v pořadech Barney a přátelé (2002–04) a fantasy seriálu Kouzelníci z Waverly (2007–12). Natočila řadu filmů (mj. Ramna, Monte Carlos, Mrtví neumírají), září i v TV seriálech, má vlastní pořad o vaření... Jako zpěvačka vydala osm alb, ve výčtu jejích profesí může být také skladatelka, producentka a módní návrhářka. Pozornost poutá i skrze své zdraví - bojuje s nevyléčitelným lupusem, kvůli nemuž už musela podstoupit transplantaci ledviny.

Video
Video se připravuje ...

Video z turné Seleny Gomez Instagram.com/selenagomez

Fotogalerie
41 fotografií