Slavná španělská herečka, jejíž jméno je ve skutečnosti Penélope Cruz Sánchezová, popírá veškeré přírodní zákony - a podobně jako třeba Salma Hayeková (56), ani ona snad nestárne. Anebo že by ten kouzelný pramen mládí, který coby rivalka Jacka Sparrowa, pirátka Angelica, hledala ve čtvrtém díle Pirátů z Karibiku nazvaném Na vlnách podivna, skutečně existoval?

Kráska, jež je rok od roku půvabnější, aniž by však vypadala jako přeplastikovaná oběť estetické medicíny, se v Paříži zúčastnila slavnostní premiéry italsko-francouzského filmu L'Immensità režiséra Emanuela Crialeseho (57), ve kterém sama účinkuje. Byla jí v něm svěřena rovnou hlavní role, postavy osudem zkoušené Clare. A na akci vypadala naprosto božsky.

Video
Video se připravuje ...

Sexy vystoupení herečky Penélope Cruz ve filmu Nine /Youtube/

Penélope si totiž oblékla elegantní černé mini šaty značky Channel, které doplnila opaskem se stříbrnou sponou. Díky mladistvému účesu s mašlí ve vlasech vypadala trochu jako nezbedná školačka... a díky krátké sukni zase vynikly její neskutečně dlouhé, štíhlé nožky. Není pochyb, že je její manžel, herec Javier Bardem (53), s nímž má syna Lea (11) a dceru Lunu (9), skutečně šťastným mužem...

Fotogalerie
53 fotografií