To, že je filmový Thor v Praze, není žádným tajemstvím. Před několika týdny dováděl společně se svým mladším bratrem Liamem Hemsworthem (31), jeho přítelkyní Gabriellou Brooksovou (25) a partičkou přátel v prázdných nočních ulicích, dnes si prochází stověžatou matičku po boku své půvabné manželky, taktéž herečky Elsy Patakyové (45), známé například z filmové série Rychle a zběsile či z krimiseriálu Příliv sirén. A informuje o tom i své fanoušky, kteří možná pod vlivem sdílených informací zkusí své štěstí a pokusí se jej na procházkách Prahou někde potkat.

Chris Hemsworth se totiž nevyhýbá turisticky oblíbeným místům, a dokonce si i dopřává kratochvíle, jakým holdují štědře platící cizinci – jak ukázal i na svém instagramu. Se svou paní, s níž má tři potomky, dceru Indii Rose (9) a dvojčata Sashu a Tristana (7), si kromě toulek historickým centrem, které se již pomalu ale jistě halí do vánočního hávu, totiž dopřáli i trdelník. Představitel boha hromu při tom pobaveně natáčel, kterak se Elsa snaží pomocí lžičky popasovat se šlehačkou ukrytou v trdelníku, ale má ji rozmazanou po celém obličeji.

VIDEO: Hemsworth a Holland: Podívejte, jak si "poměřují pindíky"!

Video
Video se připravuje ...

Hemsworth a Holland: Podívejte, jak si "poměřují pindíky"! Falcon

Ve videu ji upozorňuje, že má „něco na tváři“, jí se ale očistit nepodaří. „Už je to dobrý,“ ujišťuje ji zákeřně Hemsworth. „Jsem vděčný, že mě moje žena naučila skvělým evropským stolovacím dovednostem,“ vtipkoval pak herec na sociální síti v popisku. Aby to však Else nebylo líto, sdílel také jejich společné selfíčko, na němž je i on sám pořádně zaneřáděný. Aniž by to tyhle dvě hollywoodské hvězdy věděly, měly obrovské štěstí - nedlouho poté, co ochutnali trdelník, se kvůli pandemii viru covid-19 trhy uzavřely.

Fotogalerie
59 fotografií