Hemsworth je proslulý svou vášní pro sport a i díky sto devadesáti centimetrům a postavě samý sval je téměř nepřehlédnutelný. Fyzičku si hodlá udržovat i během natáčení, a tak pro něj už produkce buduje privátní posilovnu v přízemí luxusního hotelu Four Seasons.

Luxus především

Po přistání letadla z Los Angeles herce vyzvedla posádka luxusního minibusu mercedes ve VIP úpravě firmy Klassen, jehož cena začíná okolo 6 milionů korun! Po Praze v něm letos jezdil i další hollywoodský fešák Ryan Gosling (40), který u nás natáčel film The Grey Man (Šedý muž), který je  zatím nejdražším filmem z dílny Netflixu.

Obavy z koronaviru

Původně se mělo drama Vyproštění, které vzniká pro internetovou televizi Netflix, natáčet v Chrisově rodné Austrálii, ale kvůli ohromně přísným karanténním pravidlům a problémům se vstupem do země pro členy štábu produkce přesunula natáčení do Česka. Při troše štěstí tak můžeme namakaného krasavce potkat nejen v pražských v ulicích.

Přiletěl asi i s bratrem

Jestli s Chrisem přiletěl i jeho neméně slavný bratr Liam (31) zatím není známo, ale krátce před odletem byli viděni pohromadě na rodinné oslavě v LA. A jak informoval server britského Daily Mailu, je velmi vzácné vidět bratry pohromadě. V limuzíně při příjezdu seděl chlapík, který byl Liamovi, herci proslavenému filmovou sérií Hunger Games (2012-2015) a krátkým manželstvím se skandalistkou Miley Cyrusovou (28), nápadně podobný.

Blondýnka v autě patří k Liamovi!

V jejich mercedesu byla při příjezdu do hotelu k zahlédnutí také neznámá blondýna. Nejspíš se ale nejedná o Chrisovu manželku a matku jeho tří dětí, herečku Elsu Patakyovou (45). Daleko spíš to nahrává domněnce, že Chrise do Česka doprovodil Liam, neboť jeho blonďatá přítelkyně, modelka Gabriella Brooksová (25), se už včera chlubila na sítích fotkami od katedrály svatého Víta!

Video: Hemsworth a Holland: Podívejte, jak si "poměřují pindíky"!

Video
Video se připravuje ...

Hemsworth a Holland: Podívejte, jak si "poměřují pindíky"! Falcon

Fotogalerie
64 fotografií