Postaral se o to nyní již rodinný přítel Conrad Carr, který na svém Instagramu zveřejnil fotografii zamilovaných celebrit krájejících dort během své svatební hostiny. Miley si na ni oblékla slonovinové šaty s odhalenými rameny.

Hovoří se o tom, že vztah, který s přestávkami trvá už mnoho let a který „opepřilo“ zasnoubení v roce 2012 i řada rozchodů, definitivně posílila katastrofa, při které obě hvězdy ztratily svůj domov, výstavní vilu v Malibu. Nedávný velký kalifornský požár ji totiž, podobně jako řadu dalších nádherných nemovitostí, nenávratně zničil.

O tom, že tajný sňatek proběhl, se spekuluje už několik dní. Teprve Carr ale na Instagramu zveřejnil fotografii, která nenechává žádný prostor spekulacím. Pochází z neděle. Mileyina ruka spočívá na ruce Chrise a oba se společně chystají nakrojit dvoupatrový dort, zatímco všemu přihlíží zpěvaččina matka Trish.

Oproti původním předpokladům, že ke svatbě dojde v Chrisově domovské Austrálii, se dva snoubenci nakonec rozhodli říci si své „ano“ ve svém domě ve Franklinu v Tennessee. Na záběru jsou navíc jasně patrné růžové balonky, ve tvaru slov „pan“ a „paní“.

Fotogalerie
21 fotografií