Není tomu tak dávno, co se modelka Emma Čaputová objevila na módní přehlídce slovenského návrháře Borise Hanečky (38), jenž obléká nejenom hlavu sousedního státu, ale své služby poskytuje i jiným osobnostem – v jeho modrých šatech se například objevila herečka Jitka Čvančarová (43) na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

Poslanec Tomáš Taraba (42) pak sdílel fotky mladé Čaputové z mola s posměvačným komentářem „od včerejška víme, že máme na Slovensku novou topmodelku“, a pod jeho postem se rozjela neskutečná smršť nenávistných komentářů a sprostých poznámek.

Dotklo se to i Zuzany Čaputové, která si tento výsměch nenechala líbit. „Útočit na politika nebo političku skrze jeho děti je politické dno. Poslanec Taraba by se o mou dceru nikdy nezajímal, kdyby to nesouviselo s mou funkcí. Musím ve svém životě čelit lidské zlomyslnosti a hlouposti, ale mé děti z toho vynechte!“ vzkázala mu ostře skrze facebook. Sympatická Emma si z toho však nic nedělá, naopak. Sdílela na sociální síti fotku, na které má na sobě bílé tričko s nápisem „krásná, ale“, pročež právě slovíčko „ale“, poukazující snad na nějaké nedostatky, je rázně přeškrtnuto.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Emma (@emma_caputova)

VIDEO: Zuzana Čaputová s rodinou u voleb 2020: Doprovodily ji dcery Lea a Emma 

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Čaputová s rodinou u voleb 2020: Doprovodily jí dcery Lea a Emma Reuters

„Krása není o dokonalosti. Jsme pestří. Já mám svoji tečku. Bez ní bych byla jako nedokončená věta. Patří ke mně,“ napsala ke snímku, a všem tak dala jasně najevo, že ji nějaké „hejty“ rozhodně nijak nezlomí.

Ostatně i poté, co z ní Taraba udělal veřejný terč posměchu, se z kauzy nehroutila, ale naopak se k ní vyjádřila s okouzlujícím nadhledem: „I když to zesměšnění mířilo na mě, chápu, že to mnohé z vás pohoršilo, protože to má větší dosah. Týká se to ale všech, kteří si už útoky a šikanu na internetu zažili,“ napsala na instagram. „Velmi mi vaše podpora pomohla. Posílám ji dál každému, kdo si zažil něco podobného,“ vzkázala všem, co ji podporují.

Fotogalerie
47 fotografií