Emma je díky krátkým vlasům a mateřskému znaménku na tváři výjimečná a přesně takové lidi modeling potřebuje. Kromě zmíněné, netypické krásy má studentka téměř dokonalé míry: 88-61-89 a s výškou 175 centimetrů by mohla ve světě modelingu skutečně prorazit. Zatím to sice není její prvotní ambicí, ale zdá se, že ji to baví. 

Přestože má prezidentka nabitý diář, jako milující máma přišla svou mladší dceru podpořit na jednu z jejích prvních modelingových akcí. Na módní akci Fashion LIVE! 2021, která se konala od pátku do neděle, se totiž představila i její dcera, a to rovnou na dvou přehlídkách.

Po molu se prošla ve svatebních šatech české návrhářky Veroniky Kostkové, kde zaujala novým, netypickým účesem. Přestože šlo o její premiéru, nebylo na ní znát nervozitu, právě naopak - po molu kráčela jako profesionálka.

VIDEO: Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání Markéta Reinischová

A pak nechyběla na přehlídce Borise Hanečky, která nesla název NARCISSUS AW2021. Čaputová usedla se starší dcerou do první řady. 

Symbolicky se na konci mola prošla i prezidentka Čaputová, která je sama držitelkou hned několika rób od Hanečky. Ten jí navrhl šaty například na inauguraci. Zdá se, že ho bavila spolupráce nejen s ní, ale i s nadějnou modelkou Emmou.

Slovenský návrhář byl i autorem modré róby Jitky Čvančarové na zahájení karlovarského festivalu. Tyto šaty ale vyvolaly poměrně rozporuplné reakce.

Fotogalerie
38 fotografií