Nová biografická kniha Willa Smithe vyjde až 9. listopadu 2021, magazín Gentlemen's Quarterly ale už nyní se svolením autora zveřejnil některé úryvky a co se nedostalo do knihy, to slavný herec prozradil novináři. 

Smith otevřeně promluvil i o svém téměř čtvrt století trvajícím manželství s Jadou Pinkett, které už v minulosti plnilo titulky médií. Není tajemstvím, že si manželé nebyli vždy věrní a dávali si navzájem povolení navazovat vztahy i s jinými lidmi. 

V knize herec prozradil, jak k nevšední dohodě došlo. Po nevydařeném večírku se mezi Willem a Jadou strhla v hotelovém pokoji ostrá hádka. Situaci byla přítomná navíc i tehdy desetiletá Willow, kterou spor rodičů dohnal k slzám. „Naše manželství nefungovalo,“ napsal Smith. „Už jsme dále nemohli předstírat. Oba jsme byli nešťastní a něco se očividně muselo změnit,“ popsal tehdejší stav věcí. 

Novináři potom prozradil, že monogamie vlastně nikdy nebyla to, o co by Jada stála. „Jada nikdy nevěřila na konvenční manželství... Měla příbuzné, kteří žili v netradičních manželstvích. Vyrůstala v prostředí, které bylo úplně jiné než to, v jakém jsem vyrůstal já,“ uvedl. 

Po dlouhých diskuzích se nakonec dvojice rozhodla pro otevřený vztah. „Navzájem jsme si dali svobodu a důvěru s přesvědčením, že každý si musí najít svoji vlastní cestu. Manželství pro nás nemůže být vězením,“ svěřil se Smith, který dlouho přemýšlel, zda tyto detaily do knihy zahrnout. Nakonec se rozhodl to neudělat.

Svůj životní styl herec nedoporučuje každému. „Ale zkušenost s tou svobodou, kterou jsme si navzájem dali, a bezpodmínečná podpora, to je pro mě ta nejvyšší definice lásky,“ nechal se slyšet. 

Smithovi se rozhodli promluvit o svém vztahu veřejně, protože je prý nebaví nic skrývat. V minulosti se například provalila aféra Jady Smithové s R&B zpěvákem Augustem Alsinou (29), řada fanoušků byla ale z celé situace značně zmatená. „Dohodli jsme se, že autenticita znamená osvobodit se od okovů slávy a kontroly veřejnosti,“ uvedl Smith. „Hledání pravdy je jediný způsob, jak být v tomto životě šťastný,“ nechal se slyšet. 

VIDEO: Will a Jada v zamilovaném videoklipu

Video
Video se připravuje ...

Will a Jada v zamilovaném videoklipu youtube

Fotogalerie
60 fotografií