Bývalá modelka Loni Willisonová žila život snů. Objevovala se na třpytivých obalech věhlasných magazínů a vzala si hollywoodského herce Jeremyho Jacksona, který zazářil v seriálu Pobřežní hlídka jako Hobie Buchannon.

Manželství skončilo velmi brzy

Ovšem manželství nemělo dlouhého trvání. Milenci se vzali v roce 2012 a jejich vztah byl bouřlivý hlavně kvůli alkoholovým excesům. Dva roky po svatbě se proto konal rozvod a od té doby to šlo s krásnou blondýnkou z kopce.

V roce 2016 se podle informací britského deníku Daily Mirror nechala zaměstnat jako asistentka na jedné plastické klinice v Los Angeles. To bylo také její poslední zaměstnání. Zanedlouho se totiž psychicky zhroutila.

Přišla o práci i o domov

Kolaps vedl k tomu, že ztratila svou práci a následně přišla i o střechu nad hlavou. Loni zároveň měla být závislá na pervitinu. V roce 2018 byla přijata do léčebny, ovšem dlouho tam nevydržela. Z léčebny odešla a jakoby se po ní slehla zem.

Nyní byla spatřena na ulici Los Angeles, jak vybírá popelnice! Krásná exmodelka, která na červených kobercích působila sebevědomě, si nechala ostříhat své blond vlasy a obarvit si je částečně na růžovo. Jak řekla pro britský deník The Sun, už dlouhodobě není v kontaktu se svými přáteli a ani se svým bývalým manželem.

Mám se fajn, tvrdí

„Nemluvím s Jeremym. Nechci mluvit se svými přáteli. Mám se fajn. Nechci od nikoho pomoci,“ uvedla exmodelka. „Mohu žít svůj život. Všechno co právě chci, mám tady. Nikdo se o mě opravdu nestará a já je nechci vidět, nechci je vidět. Nemám telefon. Mám jídlo a mám místo  na spaní. 

Dostávám peníze tady a támhle. V popelnicích je jídlo a blízko jsou obchody,“ popsala svůj nynější život. Navíc se svěřila, že se až rok nemyla, protože se domnívá, že pokud vypadá špinavá, nikdo ji nebude obtěžovat! Sám Jackson měl v minulosti také problémy. Bojoval s drogovou závislostí a dokonce skončil ve vězení. Nožem totiž pobodal jiného muže.

Fotogalerie
18 fotografií