Krasavice s nespoutaným charakterem a duší dračice živí mužskou fantazii už pěknou řádku let. Co na tom, že vše podstatné veřejnost viděla v Playboyi a na nejslavnější sextape světa, kde si to rozdávala s tehdejším manželem Tommym Lee (57)? Majitelka nejdiskutovanějšího poprsí se sice už hanbatým fotkám nevěnuje a své srdce vkládá do herectví a boje za práva zvířat, i tak ale na časy Playmate a modelingu ráda vzpomíná. Vždyť díky nim je tam, kde je, a kluci si ji stále vylepují na zdech svých pokojů.

Život Pamely Andersonové ovšem nebyl jeden velký bujarý večírek, jak by se mohlo zdát. Nejvíce si zoufala v milostné sféře. Její první nezdařené manželství bylo s aktérem inkriminované pornonahrávky Leem, se kterým do toho v roce 1995 praštila po čtyřdenní známosti. O dva syny a tři roky později se rozvedli. Krátce nato se zapletla s dalším hudebníkem, Kid Rockem (49), i jemu řekla ano. Manželství rozvázali po půl roce.

VIDEO: Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu

Video
Video se připravuje ...

Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu Bára Horáková, Lukáš Červený

Třetí a čtvrté vdavky uspořádala s pokerovým hráčem Rickem Salomonem (52). Poprvé to rozsekli po dvou měsících, druhá šance na lásku vydržela o čtyři měsíce déle. Poslední neúspěšné a zároveň nejkratší manželství proběhlo na začátku letošního roku. Pamela a filmový producent Jon Peters (75) se pyšnili snubními prstýnky celých dvanáct dní.

Všichni dnešní oslavenkyni jistě přejí, aby konečně našla partnera na celý život. Teď se ale pokochejte sbírkou těch nejrajcovnějších fotografií její kariéry!

VIDEO: Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér

Video
Video se připravuje ...

Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
71 fotografií