Jeremy Jackson v plavkách pobíhal už od 11 let, díky čemuž si vypracoval skvělý vzhled. Dnes je z něj vysportovaný třicátník s neodolatelným úsměvem. Nebylo to tak ale vždy.

Ačkoli dříve působil dost hubeným dojmem, dnes to rozhodně neplatí. Od doby, kdy se blýsknul na televizních obrazovkách v seriálu Pobřežní hlídka jako Hobie Buchannon, uběhla už dvě desetiletí. S postupem času si zformoval tělo s postavou sexsymbolu, který o zájem opačného pohlaví rozhodně nemá nouzi. Loni se dokonce na pár vystoupení připojil ke slavné pánské striptýzové skupině Chippendales.

Než se k tomu dopracoval, prošel si těžkým obdobím. Nevydržel tlak showbyznysu, začal holdovat drogám a se svou rolí v seriálu se musel rozloučit. Po soudním líčení v roce 2000 ještě prohlašoval, že je „čistý“, následně se však k závislosti přiznal. A vyzkoušel toho více než dost – od steroidů až po amfetaminy.

Z drog se léčil v reality show

Následovalo několikaleté léčení, na které se vrátil dokonce pětkrát. Drogovou etapu zakončil úspěšně až v roce 2008, a to prostřednictvím reality show Celebrity Rehab with Dr. Drew. Americkým pořadem doposud prošly hvězdy různého kalibru a zakusily dobrovolnou odvykací kůrou za asistence pochybného doktora Drewa.

Ve stejném roce se však na veřejnosti objevilo sexvideo s pornoherečkou známou pod přezdívkou Sky Lopez.

V poslední době rozvířil americký herec vody showbyznysu kvůli připravovanému remaku seriálu o plavčících – tentokrát však půjde o celovečerní film. O jednotlivé role se v Hollywoodu strhla bitka, nakonec však byly hercům postavy přiděleny téměř namátkově. Příkladem může být právě odvážné prohlášení Jeremyho, který si sám za sebe našel perfektního náhradníka, a to v mladší verzi: „Chci, aby si mě zahrál Justin Bieber!“ Jestli mladý kanadský zpěvák a teenagerský idol tuto výzvu nakonec přijme, není zatím známo...

Fotogalerie
11 fotografií