Herečka Zuzana Fialová (45) byla se zesnulou Monikou Potokárovou velmi dobrá kamarádka. Jako jedna z mála se účastnila Moničina utajeného pohřbu a zanechala jí na hrobě krásný věnec s osobním vzkazem. Nyní, tři měsíce od její tragické smrti, konečně promluvila. Otevřeně se totiž vyjádřila k citlivému tématu, o kterém se mnozí bojí nebo snad stydí veřejně hovořit… „Vnímání duševního zdraví je v této zemi ještě v plenkách, ale otázka by měla být: Je herectví normální povolání? Myslím, že není. A je to bezpečné povolání? Myslím, že vůbec ne,“ durdila se v rozhovoru pro magazín Madam Eva. Narážela tak na zesnulou Moniku?

Mladá slovenská herečka spáchala sebevraždu koncem listopadu, a dodnes je záhadou, jakou cestu si nakonec pro svůj odchod ze života zvolila. Podle některých zdrojů se oběsila, podle jiných měla zase přijít domů v pozdních hodinách z jakési akce a podřezat si žíly ve vaně. Jediná informace, která je neměnná, se týká toho, kdo její mrtvé tělo druhý den ráno nalezl: Její manžel, herec Robert Roth (47). A právě toho si vzala na paškál Diana Mórová (49), hvězda slovenské scény, známá mimo jiné i českým divákům kvůli porotcování v soutěži Česko Slovensko má talent, a údajným pletkám s hercem Jakubem Prachařem (36).

Mórové se totiž nezdá teorie, že by se půvabná Potokárová zabila kvůli neúnosnému pracovnímu vytížení. „Kdysi dávno, ještě v dobách Divadla Pavla Országha Hviezdoslava, jsme měli všichni velké množství postav. Kromě toho, že jsme hráli v divadle, jsme každý den točili inscenace, filmy nebo jsme byli v dabingu. Létali jsme z místa na místo, neměli jsme mobily ani psychology, a žádná žena se nezabila,“ vrtí hlavou plavovláska známá například ze seriálu Panelák. „Když nějaká ženská udělá takovouhle věc, vždycky je to kvůli muži. Odnepaměti,“ nechala se slyšet Mórová pro slovenský týdeník PLUS7DNÍ. Což jsou dost silná slova a dost silné obvinění!

VIDEO: Lucie Bílá (53) uteče z Talentu! Vyžene ji neskutečně sprostý soutěžící! Mórová zůstane němě zírat!

Video
Video se připravuje ...

Bílá uteče z Talentu! Vyžene jí neskutečně sprostý soutěžící! Mórová zůstane němě zírat! 

Fotogalerie
50 fotografií