Jen co Richard Krajčo skončil v taneční soutěži StarDance, nestačil si ani odpočinout a už zase naskočil zpět do pracovního kolotoče. Hned z kraje týdne zavítal do Divadla Ungelt na divadelní zkoušku hry Deštivé dny, kterou společně sDavidem Švehlíkem také odehrál.

Hned v úterý dopoledne dorazil na tiskovou konferenci k Vánočnímu koncertu v pražské O2 aréně, kde zazpívá společně s Evou Burešovou, Dashou, Adamem Plachetkou,Pokáčem, Ondřejem Rumlem či Kateřinou Marií Tichou. Tam v bílém triku a džínech do zvonu ukázal své pohublé tělo a zase utíkal na další akci. „V prosinci.. tohle bude nádhera. Poprvé zahraje symfoňák naše písničky a já si do toho zazpívám,“ svěřil se Krajčo s tím, že už se prosincového koncertu nemůže dočkat.

Čekal ho totiž trénink v sále s jeho parťačkou Dominikou Roškovou, kde nacvičovali kroky ze slavného filmu Hříšný tanec. „Tak jsme začali. Dirty Dancing. Jedeme dál,“ okomentoval jejich tréninky zpěvák. A že mezi nimi vzniklo na trénincích přátelské pouto, dokázali, když si společně se svými partnery, v Richardově případě s manželkou Karin Babinskou, zašli do hospůdky na skleničku vína.

A to není zdaleka všechno v jeho nabitém programu. Už o víkendu ho čeká křest nové knihy Gump: Jsme dvojka, kdy nové vydání pokřtí spolu s F.A. Brabcem či Olgou Lounovou. A do toho pochopitelně nadále zkouší se svou kapelou Kryštof. Zkrátka, po vyřazení ze StarDance se rozhodně nenudí.

Video
Video se připravuje ...

Richard Krajčo vypadl ze StarDance: Tohle byla jeho první reakce! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií