Další kolo oblíbené show StarDance ...když hvězdy tančí se tentokrát konalo po nezvykle krátké době – jen po šesti dnech. To proto, že minulé kolo bylo v neděli, ne v sobotu. Na tento den totiž vycházel svátek, 28. říjen, a proto dostalo na ČT1 přednost prezidentské udílení státních vyznamenání. Na trénink tak měli soutěžící v podstatě o den méně. Na jejich výkonech se to snad ale nijak výrazně neprojevilo.

Možná po drtivé kritice herce Marka Adamczyka (35), jenž se po minulém kole cítil zcela demotivován, hodnotila porota ve čtvrtém kole podstatně mírněji. Dokonce padla i jedna desítka – zasloužila si ji snowboardistka Eva Adamczyková (30) a tanečník Jakub Mazůch (35). Celkem tak inkasovali nejvyšší čísla, tedy 27 bodů. Nejméně si jich od poroty vysloužil cukrář Josef Maršálek (41) s tanečnicí Adrianou Maškovou (25) – měli pouze 19 bodů. A kdo soutěž opustil? Nebudeme vás napínat.

Video
Video se připravuje ...

Richard Krajčo na StarDance: Už mi slezly dva nehty! Jsou mrtvý! Kateřina Štichová

Párem, který se dočkal nejmenší podpory televizních diváků, a tudíž nestačil počet bodů od poroty, byl zcela překvapivě zpěvák Richard Krajčo (46), frontman skupiny Kryštof, a jeho taneční partnerka Dominika Rošková (32). Ze StarDance tak ve čtvrtém kole, ke smutku mnoha diváků v sále a jistě i zklamaných fanynek, vypadli. „Byl můj vysněný celebritní partner,“ svěřila se pak dojatá Dominika. „A rozhodla jsem se, že tohle je moje poslední televizní show.“

Peníze, které s Richardem vytančili, půjdou na Dominičin „rodný taneční klub“. „Pokud to jde poslat i na Slovensko,“ usmívala se přes slzy. O vítězství v soutěži plné elegance a noblesy tedy aktuálně bude usilovat jenom sedm párů. Příště je čeká valčík, cha-cha a samba – a diváci se mohou těšit nejenom na cizokrajné tóny, ale i rozličné jazyky a všelijaké zajímavé kostýmy. Příští díl bude totiž nazvaný „Letem světem“.
Fotogalerie
94 fotografií