Herec, kterého proslavila role zákeřného šéfa ze seriálu Případy 1. oddělení, Miroslav Hanuš se netají tím, že ho nikdy nebavily soutěže nebo sporty, kde se o něco soupeří. Přesto se ale nechal přemluvit a šel do letošního ročníku StarDance.

„Dlouho jsem nic nedělal, a tak jsem si řekl, že se před tréninky trošku rozhýbu. Koupil jsem si tenisky a začal běhat. Asi třetí den jsem vyběhl a najednou cítím obrovskou bolest v lýtku, že jsem málem nedošel ani domů. Bál jsem se, že to bude utržený lýtkový sval, ale byl jen natržený. Nejvíc mě štvalo, že bych skončil dřív než Kopta, ten se aspoň zranil na tréninku, ale já ještě ani nezačal, prostě lůzr, svěřil se Blesku Miroslav Hanuš, který s Václavem Koptou několik sezón hrál v seriálu Ulice bratry Hložánkovi, takže se dobře znají a jsou dokonce přáteli.

A tak kvůli poranění lýtka musel odložit první tréninkový plán. Jenže když začal druhý, dostal herec pro změnu střevní chřipku a museli tak tréninkový plán opět odložit, proto nakonec s tréninky začal až v srpnu.

„Trénujeme denně tři až čtyři hodiny, pak jdu hrát do divadla a domů. Je to náročné a jsem rád, že moje manželka se ujala role fyzioterapeutky, maže mě mentolovými mastmi a napravuje namožené tělo. Už jsem celé rodině zajistil lístky. Řekl jsem jim, když se mám ztrapnit před celým národem, tak vy u toho budete se mnou, dodal se smíchem Hanuš.

VIDEO: Youtuber Kovy o StarDance: Buď se zblázním nebo to bude super!

Video
Video se připravuje ...

Youtuber Kovy o StarDance: Buď se zblázním nebo to bude super! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií