Už od začátku bylo jasné, že si nová kriminálka s názvem Devadesátky své fanoušky jistě najde. Divoká porevoluční éra byla plná příběhů jako z těch nejdivočejších akčních filmů a o televizní zpracování si jenom říkala. Projektu se navíc chytil jeden z nejpovolanějších, bývalý kriminalista Josef Mareš (58). 

Jak se očekávalo, tak se také stalo. Česká televize v neděli odvysílala už druhý díl a ten byl ještě úspěšnější, než ten první! Tentokrát seriál podle serveru MediaGuru.cz sledovalo 2,06 milionů diváků starších 15 let, což bylo se 47% podílem zdaleka nejvíc za celý den. 

Hlavních rolí v nové detektivce se zhostili Ondřej Sokol (50), Martin Finger (51), Vasil Fridrich (45), Pavel Batěk (47), Michal Novotný (42), David Šír (38), Kryštof Bartoš (29) nebo Patricie Pagáčová (33). Režie se ujal Peter Bebjak (51), který v minulosti pracoval například na seriálech Mordparta, Za sklem nebo Specialisté. Autory scénáře jsou bývalý detektiv Josef Mareš a držitel Českého lva za nejlepší televizní film nebo minisérii Matěj Podzimek (41). 

VIDEO: Martin Finger v Devadesátkách převzal roli Polívky: Z čeho mu nebylo dobře?

Video
Video se připravuje ...

Martin Finger v Devadesátkách převzal roli Polívky: Z čeho mu nebylo dobře? Petr Macek

Fotogalerie
77 fotografií