„Odtajním, ano, jsem Prodělanec a přežila jsem i zbloudilou Deltu. Ovšem bylo to velmi barvité,“ napsala Horká na Twitter 14. ledna, jen dva dny předtím, než nemoci podlehla. „Život je tu pro mě a pro vás také,“ vzkazovala ještě v pátek fanouškům.

Horká si malovala, že po prodělané nemoci bude moci chodit do divadel, saun, na koncerty a jezdit na dovolené. Bohužel, všechno dopadlo úplně jinak. 

„Hana dělala vše pro to, aby se nakazila. Měla radost z pozitivity členů své rodiny, měla radost z vlastního nakažení, malovala si růžovou budoucnost,“ napsal na Facebook hudebník Miroslav Hlavička známý jako Scalex. 

Řada kamarádek přitom dávala Horké za pravdu a celou záležitost vnímá podobně jako ona. To ale očividně nemusí vždy skončit dobře... „Hlava mi to nebere. Ty ženy chtějí mít přirozenou imunitu proti covidu, tj. aby v budoucnu nechytly covid – a proto chtějí úmyslně chytit covid,“ kroutí hlavou Scalex.

Na celou záležitost na sítích zareagoval i syn Horké Honza Rek. „Tímhle komentářem ‚děkuju‘ za užitečnej příspěvek do diskuse. Jmenovitě – Andor Sandor, Duše K, MUDr. Jan Vojáček, CFMP, Daniel Landa, Jaroslav Flegr, MUDr. Soňa Peková, PhD., Roman Šmucler a spol. Sebrali jste mi maminku, která si na vašem základě stavěla veškeré svoje argumenty. Pohrdám váma. Jste absolutní odpad a od teď na vás mám brutální pifku. Za pozůstalé – syn,“ drsně se obul do jmenovaných. 

VIDEO: Lejla Abbasová o covidu

Video
Video se připravuje ...

Lejla Abbasová Markéta Reinischová

Fotogalerie
11 fotografií