Scéna souvisí s neúnavným pátráním Michala Břízy v podání Davida Matáska (57) po tom, kdo ho před 20 lety poslal do kómatu. Vypadala nebezpečně, Junior se v podání Polívky na pokyn režiséra plně položil do děje, ale naštěstí se nikomu nic nestalo.

„Po nás už byl jen jeden obraz s Davidem Matáskem a bylo hotovo,“ popsal situaci Fiala. Ještě netuší, zda se jeho zlosyn Fric objeví i v 5. sérii, jejíž natáčení se právě v těchto dnech rozjíždí.

Rozhodně by se tomu nebránil. „Rád jsem se s klukama sešel, máme toho hodně společného. Rozumíme si,“ přiznal Radim. „Dělal jsem, co jsem mohl, abych se jim vyrovnal,“ přiznal.

Pro Vladimíra Polívku (31), který nastoupil právě až do čtvrté řady, která nyní běží na TV Prima, to byla zajímavá zkušenost. „Měl jsem sto pět dnů natáčení. Je to vlastně kus života,“ konstatoval zamyšleně. Spolu s Davidem Matáskem má on další natáčení jisté.

Do Česka se navíc v dalších dílech vrací Břízova exmanželka Eliška, kterou hraje Lenka Vlasáková(48). Michal je z toho zmatený a dělá si naděje stejně jako Mráz, se kterým žila, když byl Michal v kómatu. Oba čeká velké překvapení.

VIDEO: Návrat starého Poldy s novým parťákem: K Matáskovi a Orozovičovi přichází Polívka!

Video
Video se připravuje ...

Návrat starého Poldy s novým parťákem: K Matáskovi a Orozovičovi přichází Polívka! FTV Prima

Fotogalerie
46 fotografií