Mladý zpěvák má dobrý vkus, jeho slečna je doopravdy neskutečně krásná – disponuje nejen rozkošným obličejem a nekonečně dlouhýma nohama, ale může se pochlubit i přirozeně velkým poprsím. A že se jím také často a ráda chlubí! Vzhledem k její štíhlé postavě je takový dekolt bezesporu záviděníhodný, nikdo se jí pak nedokáže dívat do očí. V publiku StarDance Diana, která v těsných černo-stříbrných šatech vypadala opravdu báječně, fandila svému příteli s mladším bráškou po boku. Ten podobu s vnadnou kráskou rozhodně nezapře.

Vzhledem k tomu, že je Mišík prakticky od začátku celé show podle většiny sázkových kanceláří jedním z nejžhavých adeptů na vyřazení, bylo vidět, že se mu velice ulevilo, když úspěšně prošel dalším kolem tanečního pořadu. Jeho fanynky se ho podle všeho pokusí udržet ve hře co nejdéle, byť o jeho tanečním umění panují jisté pochybnosti...

Zrzavý umělec nikterak nezakrýval své dojetí, a dokonce se v jeho očích zaleskly slzy, když se mu Diana vrhla kolem krku. Sám přiznal, že je na soutěži finančně závislý, odřekl kvůli ní mnoho koncertů a jiných závazků – a přitom si teď na Letné koupil svůj vlastní byt a čeká ho velká rekonstrukce.

I zřejmě proto hledal oporu v náručí své slečny. Dvojice se po soutěžním večeru dlouho objímala a vyměňovala si něžné dotyky a vášnivé polibky i před všemi fotografy. Jak je vidět, jejich láska nikterak neuvadá ani po více jak dvouletém vztahu, stále vyhlížejí jako čerstvě zamilovaní. Před nedávnem dokonce herec promluvil do médií o svatbě. „Zatím tomu necháváme volný průběh, ale je fakt, že už jsme spolu dva a půl roku, je to už doba docela dlouhá, tak uvidíme…“ svěřil se nedávno reportérům Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Adam Mišík vyvedl přítelkyni: Do očí jí nikdo nekoukal! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva