Pro někoho bylo vypadnutí Daniely Šinkorové a Michala Padevěta překvapení, jiní si myslí, že slabší byli jiní tanečníci. V diskuzích na oficiálních stránkách StarDance se již od večera hodně skloňuje jméno moderátorky České televize Daniely Písařovicové a také Adama Mišíka, který se dostal do mlýnice komentářů už minule. To se sám do smršti diskutujících zapojil.

 

Mišík a Písařovicová jsou otřesní. Vypadá to, že si hlasy posílají sami, jinak to nechápu. Daniela byla skvělá, škoda jí,“ hodnotí uživatelka Nika.

Čekal jsem, že vypadne Mišík. Fakt tento rok bude škoda každého páru, který opustí tuto soutěž. Hlavně že se vždycky začne krásně, že si užíváme taneční výkony a bavíme se u toho. A na konci to bude velice smutné, i když to bylo i předešlé ročníky, ale tento je moc výjimečný a je mi to líto,“ přidal svůj názor Marek.

Adam Mišík to v diskuzích opravdu nemá jednoduché. Lidi mu nakládají téměř ob příspěvek. „No tak jelikož Mišík nevypadl ani v druhém kole, jeho náctileté fanynky ho budou posouvat i dál. A Písařovicová taky tančí jak dřevo,“ má jasno Lucie.

Z jiného úhlu, toho profesionálního, nejen poslední kolo zhodnotil Jakub D., který se představil jako tanečník z jižních Čech. „Pohledem tanečníka mohu říct, že se více a více přestává hodnotit tanec. Arichteva či Mišík nepředvedli vůbec nic, ale fanoušky mají. Tím pádem půjdou dál a budou vyřazovat páry, které tančí dokonale. Smutné,“ uzavřel Jakub.

Co si o výkonech soutěžících a druhém vyřazování myslíte vy? Napište nám do diskuze pod článkem. Nicméně upozorňujeme, pokud se objeví nevhodné, urážlivé či dokonce rasistické příspěvky, jako tomu bylo v případě vypadnutí Moniky Bagárové, diskusi zastavíme.

Fotogalerie
27 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva