Daniela Písařovicová snila o tom, že jednou bude slavnou modelkou. Od patnácti let chodila na módní přehlídky, a dokonce se hlásila i do Miss. Kvůli svému snu neváhala hladovět. „Tělo jsem nechala vyhladovět, až jsem byla kost a kůže. Při výšce 182 centimetrů jsem vážila padesát kilo,“ svěřila se Novinkám.cz. Hladovění trvalo dlouhý rok. Nakonec se však vzchopila, nabrala dvacet kilo a v devatenácti letech se smířila s tím, že s kariérou manekýny je konec.

Teď má pohledná moderátorka nový cíl. V populární taneční show Stardance bojuje o místo královny parketu. Její sen by ovšem tentokrát mohly překazit její neuvěřitelně dlouhé nohy! „Mám pocit, že než z mozku dojde signál do těch nohou, že by měly být propnuté, tak už to mám odtancované,“ řekla pro Aha! moderátorka. Rady s dlouhýma nožkama Písařovicové si neví ani její taneční partner Michal Mládek (33). Ten za svou kariéru neviděl ještě tak vysokou tanečnici! „Takové tanečnice neexistují. Pokud se někdo tak vysoký objeví, tak většinou jen ve standardních tancích. Pořád jí opakuju, že je to obrovská výzva. Když někdo menší udělá chybu, tak se to dá zakrýt. U Daniely ale ne. Popravdě makáme hodně už od začátku. Snažíme se trénovat denně včetně víkendů. Takže sobota je přenos a v neděli dopoledne už jsme zase na parketu,“ řekl tanečník.

Fotogalerie
32 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva