Pětibojař se svou taneční partnerkou Veronikou Lálovou (26) nyní trénují tango, které předvedou tuto sobotu. Otázkou stále zůstává, jestli to David Svoboda se svým zraněním zvládne.

V pondělí se David zranil. Dělali jsme zvedačku a úplně se nepovedla. David si mě pustil na záda a na krk, takže ho má nějaký hnutý. Od té doby jsme netrénovali, protože se nemohl hýbat, až teď to doháníme,“ přiznala Blesk.cz Veronika Lálová, která přechozí ročník StarDance vyhrála se Zdeňkem Piškulou.

Tréninky se jim tedy krapet zkomplikovaly, ale tanečnice věří, že se Svoboda dá brzy dohromady díky skvělé péči odborníků. „Límec ale nenosí, ten by krk akorát zafixovaL a on ho potřebuje rozhýbat. Uvidíme, snad to do soboty vydrží a zvládneme to,“ doufá Veronika, která má pochopitelně strach, aby se jim třetí taneční kolo nestalo osudné.

Video
Video se připravuje ...

Lalová _ stardance Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva