Na druhý taneční večer letošní řady StarDance zavítalo mnoho známých osobností, například Dana Batulková (60) s dcerou Marianou Prachařovou (24), bývalý olympionik Imrich Bugár (63) a další. Dorazila také Miss České republiky 2008 Jandová, která vynesla šaty módní značky Poner.

Společnost krásce, která po celý večer hýřila úsměvy od ucha k uchu, dělal známý fotograf Michal Skramuský. „Skvělá atmosféra a obdivuju všechny finalisty! Děkuju za pozvání!" napsala pak na Instagram nadšená Zuzana, která vypadala, že se velmi dobře baví.

Ovšem na závěr ji čekalo zřejmě nemilé překvapení, jelikož vypadla Monika Bagárová (24). Právě mladé zpěvačce totiž Jandová podle všeho fandila. Fotila se totiž před její podobiznou a v dalším příspěvku ji dokonce označila.

Přesto je úspěch, že se misska opět vrací do společenského života poté, co v minulosti skončila v psychiatrické léčebně. „Když jsem ležela zavřená na 27 za mřížemi a připoutaná řemeny za nohy a ruce k posteli (přestože jsem přesvědčená, že jsem tam neměla co dělat), bylo to strašné. Nejhorší zážitek v životě,“ popisovala před časem na Instagramu. Teď už jsou snad černé chvíle opravdu jen minulostí a ona může jít dál a znovu začít naplno žít.

VIDEO: Jubilejní dvacátá MISS ČR Zuzana Jandová: Bojí se stárnutí?!

Video
Video se připravuje ...

Jubilejní dvacátá MISS ČR Zuzana Jandová brzy oslaví třicítku! Bojí se stárnutí? Adam Balažovič/BPŽ

 

Fotogalerie
87 fotografií