Česká televize sázela v případě Moniky Bagárové na to, že přitáhne k obrazovkám řady svých fanoušků a tedy i mladé diváky. Jenže zpěvaččiny sexy křiky prostě nezabraly. „Bylo mi to jasný. Já jsem to tušila celý den, že vypadneme! Nebylo mi dobře…,“ svěřila Blesku Bagárová. „Jsem šťastná za to, co jsem mohla prožít, bylo to nádherné období. Držím všem moc palce, jsou šikovní, je to tak obrovská dřina,“ řekla se slzami v očích. Monika přitom věří, že bude se svým parťákem tančit dál.

 „Mě to baví a doufám, že Robin bude ochotný se mi věnovat. Určitě bych nechtěla ztratit to lano, protože je to fakt krásné,“ věří Monika. „Já si myslím, že určitě budeme tancovat dál. S Monikou mě to moc bavilo a baví. Tak uvidíme,“ dodal pro Blesk velmi zaražený Robin Ondráček. Z vypadnutí populární zpěvačky byla v šoku i porotkyně Tatiana Drexler!

„Jsem strašně smutná, že vypadla Monika a Robi. Kdybychom u uplynulých ročníků viděli ve druhém kole takovou sambu, tak bychom byli nadšení. Teď to vypadá, jako by jejich výkon nebyl dost dobrý, ale on byl dobrý. Ale Monice to skutečně klouzalo. Bylo to dokonce velmi dobré. Jsem velmi smutná, že vypadli. Ale v takové soutěži prostě někdo vypadnout musí,“ řekla Tatiana Drexler v živém streamu na Facebooku pořadu.

Na večírku po vyřazení se už Monika Bagárová usmívala. Zato její tanečník byl stále smutný, a tak mu ještě na ulici dávala pusu na povzbuzení a také ho každou chvíli držela okolo pasu. Zpěvačka je momentálně nezadaná, a tak se zcela jistě nabízí otázka: Nezakoukala se nám ve StarDance?

VIDEO: Bagárová vypadla ze Stardance: Jaká byla její reakce?

Video
Video se připravuje ...

Bagárová vypadla ze Stardance Luboš Procházka, Jan jedlička

UPOZORNĚNÍ: Z důvodu, že někteří diskutující pod články o Stardance píší rasistické příspěvky a komentáře, diskuze zůstane vypnuta.

Fotogalerie
176 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva