Potetovaný El Nino ve Vile VyVolených nebojoval jen s ostatními soutěžícími, ale se svou klaustrofobií, která se v stištěných prostorách naplno projevila. „Potím se a potil jsem se, i když tam byla v noci zima. Nemůžu dýchat, jsem nervózní a pořád na to myslím,“ prohlásil nervózní soutěžící.

Proti hysterce neměl šanci

Jeho trápení včera nadobro ukončil hysterický Vladko Dobrovodský, vítěz první série primácké reality show a také favorit té současné. „Mně spadl obrovský kámen ze srdce. Věřím, že lidi, kteří mě mají rádi, mi ten hlas neposlali,“ řekl El Nino včera Tereze Pergnerové po vyřazení.

Přítelkyně nedorazila

Prvního vyřazeného neVyVoleného do studia nepřišla podpořit jeho přítelkyně, se kterou má dítě. „Já jsem ani nechtěl, aby přijela, protože se doma stará o syna. Je to pro ni velmi náročné,“ řekl El Nino Blesk.cz.

Záhadná kolegyně

Namísto přítelkyně dorazila do studia El Ninova kolegyně s práce. Ta ale jejich vztah odmítla jakkoliv komentovat a neprozradila ani, zda chce, aby její teď již pseudoslavný kolega postoupil, nebo vypadl, jak si přál.

Fotogalerie
7 fotografií