Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Vypečená premiéra filmu Banger na KVIFF: Hlavní hvězda ukázala bradavky i pozadí!

/
  • Džana Valjevacová byla skutečně odvážná.
    6. července 2022 ● 13:28

    Úterní premiéra dramatu Banger na festivalu ve Varech se proměnila v soutěž o co nejšílenější outit! Hlavní hvězdy Mišík (25) a Valjevacová přišly polonahé, Jordan Haj (33) vytáhl sukni a Emma Smetana (34) si zahrála na školačku. 

    V úterý se v rámci Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary uskutečnila premiéra filmu Banger o drogách, rappu a českém podsvětí. Vzhledem k tomu, o jak kontroverzní snímek šlo, si zřejmě návštěvníci řekli, že je třeba obléknout se tematicky! Outfity budícími vášně se to na červeném koberci jen hemžilo.

  • 1.

    Džana Valjevacová

     

    Herečka s balkánskými kořeny Džana Valjevacová v pomyslné soutěži o nejvýraznější outfit zřejmě zvítězila. Kráska si oblékla šaty zvláštního střihu s výstřihem až k rozkroku a navíc z průhledné látky. Pod nimi měla jen černá tanga. Bez uzardění tak ukázala nejen svůj kulatý zadeček, ale i bradavky. 

  • 2.

    Adam Mišík

     

    Pozadu nicméně nezůstal ani představitel hlavní role Adam Mišík. Také on si zřejmě řekl, že v letních dnech není potřeba to s oblečením přehánět. Dorazil v třpytivém obleku s lesklou krempou s hluboko vykrojeným sakem, pod které si nevzal žádnou košili. Pozornost vzbudil i jeho obličej: herec měl viditelně spoustu make-upu! Na rtech měl navíc růžový lesk a na očích černé linky.

  • 3.

    Jordan Haj

    Mužskou módou se nenechal svázat ani hudebník Jordan Haj (33). Ten na premiéru přišel rovnou v sukni. O žádný kilt či jinou pánskou variaci rozhodně nešlo: skládaná sukně z průhledné látky se spodničkou zřejmě pocházela z šatníku jeho milé. Doplnil ji černou mikinou, sportovními brýlemi a černými lakýrkami.

  • 4.

    Emma Smetana

    Emma Smetana si zřejmě řekla, že aby se vedle svého milého neztratila, bude muset také zaujmout. Oblékla se proto jako rozverná školačka. Namísto "lolitkovské roztleskávačky" ale zvolila variaci sexy šprtky! 

  • 5.

    Anna Marie Purićová

    Herečka Anna Marie Purićová vsadila na svůj sex-appeal. Oblékla černé šaty s rafinovanými průstřihy (trochu jako z filmu Pátý element) a stříbrné lodičky. Doprovázela ji neznámá kráska, která se s ní sladila do černé.

  • 6.

    Marcel Bendig

    Další z hvězd filmu, herec Marcel Bendig (známý též jako Marsell), v horkých dnech rovněž vsadil na dvouřadé sako bez košile. Stříbrný oversized oblek doplnil bílými teniskami. Doprovodila ho modelka Iveta Maurerová (23).

  • 7.

    Sergei Barracuda

    Potetovaný rapper Sergei Barracuda (32), vlastním jménem Erik Peter, překvapivě patřil mezi ty umírněnější z pánů. Zvolil si červený oblek s jednoduchou bílou košilí. Společnost mu dělala herečka Anna Fialová (27) v šatech, které připomínaly kabátek.

  • 8.

    We Are Domi

    Na film se přišla podívat i kapela We Are Domi, která s písní Lights Off Českou republiku reprezentovala na letošním ročníku soutěže Eurovize. Skupinu tvoří dcera hokejisty Dominika Haška (57) Dominika Hašková (27) a Norové Casper Hatlestand (28) a Benjamin Rekstad. Hudebníci vynesli obleky, které si nechali ušít speciálně pro Eurovizi v českých národních barvách. 

  • 9.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte do naší galerie.

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Pazderková ve Varech léčí rozchod: Spí vedle Barťáka a tutlá tureckého přítele! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    199 fotografií

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

bullshit: Smutná premisa, Anifo

(06. 07. 2022 20:24)

zuzakirsch: To jsou ale velké "hvězdy". Byla tam vlastně jen jediná. Za 150 milionů docela drahý špás. Jak tu někdo psal Klondajk pro Barťáka.

(06. 07. 2022 19:11)

Anifa: Úžasné..jsem nadšena, že takové celebrity mohu i já ze svých daní a poplatků ČT podporovat a že tento světový filmový festival na úrovní , přijeli podpořít politici s rodinami a kandidáti na prezidenta.

(06. 07. 2022 17:51)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy