Den jako korálek. Takto ironicky by se dala popsat neděle Patricie Pagáčové. Ač má doma milujícího manžela a rozkošnou dcerku Bibianu (2,5), přepadla ji vlna smutku.

„Je ok, občas nebejt ok. Pustit slzu. Nemít svůj den. Všichni to tak máme, nikdo nemůže být sluníčkový 24/7. Navíc sociální sítě jsou hrozná masáž na psychiku, nenechte se tím ovlivňovat. Žijte svoje životy podle sebe tak, jak chcete a jak si přejete. Ono se často zdá, že sousedovic tráva je zelenější, ale nenechte se zmást, on může mít soused zas jiný trable. A nic většinou není tak, jak se na první pohled zdá,“ napsala Pagáčová na sociální síť ke svému příspěvku, kdy se vyfotila ubrečená. Slzy se jí ještě kutálely po tváři, jak je nedokázala udržet.

„Nic vážného se neděje. Jen byl nějaký na ho*no den a přišlo mi fajn sobě i ostatním připomenout, že je normální občas být i smutný,“ vzkázala herečka svým fanouškům. A evidentně v tom nebyla sama. „Dnes mám stejný den,“ odpověděla jí herečka z Ulice Anežka Rusevová a mnoho dalších.

Video
Video se připravuje ...

Patricie Pagáčová má jasno: Druhé dítě je ve hvězdách! Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií