Před první adventní nedělí Patricie poslala do světa již svůj 14. charitativní kalendář Psí život 2024. První kousky se prodávaly na vánočních trzích na náměstí Jiřího z Poděbrad. Na fotkách jsou slavné osobnosti se svými psími mazlíčky. Herečka si na focení přizvala své psy Čolka a Jackie.

Zatímco autorka kalendáře podepisovala, její manžel Tibor (31) se staral o dceru. „Letošní svátky je to poprvé, co nebudu sama péct cukroví. Cukroví by se mělo péct pro radost, a ne z donucení, a tak jsem si ho objednala u cukráře Jendy z Peče celá země,“ přiznala Blesku Pagáčová.

Video
Video se připravuje ...

Patricie Pagáčová má jasno: Druhé dítě je ve hvězdách! Markéta Reinischová

„Vůbec mě to netrápí, ale když s Bibinou stihneme upéct vanilkové rohlíčky, budu ráda, a když ne, tak se taky nic nestane. Na stole něco bude,“ dodala se smíchem.

„Mně je úplně jedno, co najdu pod stromečkem, letos je to celé okolo dítěte. Ona to tak prožívá a my si to užíváme,“ netají se Patricie, která má v otázkách kolem druhého dítěte jasno.„Není to zatím aktuální téma, uvidíme, co bude. Myslím si, že v téhle věci je dobré neplánovat. Teď to vůbec není aktuální.“

Fotogalerie
51 fotografií