Gábina se natočila ve vlastní kuchyni, jak dlabe dýni, zatímco kolem ní nadšeně pobíhají její dvě malé děti. „Odkrojit spodek, nikoliv vršek. Lépe se tak zbavíte semínek. Spodním otvorem pak dýni umístíte na svíčku,“ popsala na svém instagramu, který sleduje bezmála 81 tisíc lidí. 

„Mixér uvolní vše uvnitř a vy to pak jen lžící vyndáte, rychlovka. Dýně musí být zralá,“ pokračovala a záběry dokazovaly, že to funguje. 

A jak na obličej, pokud si zrovna moc nerozumíte s velkými noži? „Vykrajovátka a kladivo fungují naprosto skvěle. Jelikož doma máme halloweenské tvary na perníčky, tak jsme použili ,upíří zuby' na pusu, ,rakvičky' na oči a linecké kolečko na nos,“ vysvětlila a dodala: „Pokud nefandíte manipulaci s nožem, tohle bude přesně pro vás.“ 

Výsledek hovořil za vše – Gábina byla hotová velmi rychle a relativně bezpečně. Jistá žena pak v komentářích pod videem ještě doporučila, aby lidé namísto pravých voskových svíček umístili do dýní raději ty s led žárovičkou. Dýně pak prý zůstane déle hezká. „Perfektní,“ přijala radu Lašková. 

 

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
74 fotografií