To, že je největší ostrov Středozemního moře již mnoho let srdeční záležitostí herečky Evy Holubové (64), je známo. Vlastní tam dokonce i malý domek. Nyní do svého druhého domova vyvezla nejen svou dceru Karolínu (28) s partnerem Matějem Paprčiakem (32), ale i Radku.

„Ochutnala jsem pravou sicilskou pizzu i těstoviny a zažila místňáckou atmosféru malebného městečka Grotte, ve kterém jsem složila na pár dní hlavu,“ svěřila nadšená zpěvačka na svém instagramu.

Nebyla to jen dovolená, během relaxování nezapomínala pracovat. Její fanoušci se totiž můžou těšit na něco zbrusu nového. „Nejdůležitější bylo, že jsem tam byla s úžasnou a různorodou partou umělců. Moc děkuju, že jste a že s vámi můžu být na jedné lodi v rámci našeho nového projektu, který připravujeme a příští rok spatří světlo světa,“ vzkázala Pavlovčinová. Oč však konkrétně jde, neprozradila.

Pokud by ale byla součástí projektu i Eva Holubová, nebylo by to pro ni každopádně nic zas tak nového. Se svou dcerou a zeťákem totiž už delší dobu spolupracuje a pořádají spolu populárně naučné besedy, s nimiž jezdí po republice.

Video
Video se připravuje ...

Exmilenka Etzlera Radka Pavlovčinová: Ve 14 letech odešla z domu a kérka v obličeji! Markéta Reinischová

Fotogalerie
45 fotografií